Busra34ybg r-prenses hiç giymedim valla 😂 37. Haftadayız kendi kıyafetlerim halen oluyor çok şükür bi ondan yana sıkıntı yaşamadım
07vefa42 r-prenses ayy en erken ben basladim sanirim 🙈ustlerde sıkıntımiz yok ama altlar olmuyor bana taytlarim haric bende pantolon aldim 15 haftaligiz🤗🥰
Satirustattoo 07vefa42 benimde Alt olmuyor ve hamile giyim benim için gerçekten korkunç (ürünler açısından) kendi tarzımda bedenimden büyük ürün alarak geçiriyorum bu süreyi
escmrk 17 haftaya kadar taytlarımı giydim ama sonrasında onlar bile dar geldi hamile pantolonu giymeye başladım 😌
Leylaalin r-prenses 15 ten sonra tayt gıyorum daha rahat oluyor valla üstüne kazak gömlek üst bedenin aynı değişmedi
07vefa42 Satirustattoo o kadar da kötü tarzlari yok aslinda gene ayni bedenimden aldim hatta büyük bile oldu ama beli ayarlandigi icin doguma kadar giyilir cok rahat 😌
Ahsen007 Pantolonlarım lastıklıydı dışarda giymeye almadım ama evde rahat oluyo diye 25 26. Haftada LCW’den hamile taytı aldım eski bedenim neyse onu aldım biraz bol bile oldu belkı ayarlanıyor yanlardan çok rahat oluyo ıkı tane almanızı tavsiye ederım
Silasila r-prenses Hiç hamilelik pantolonu almadım lcwnin hamile taytından aldım 5-6 tane onlarla geçiriyorum hamileliğimi çokta rahat valla 😂
Busra34ybg Baobap karnım çok geç çıkmaya başladı zaten iç karnım genişmiş son 2 aydır karnım var ve pantolonlarımın çoğunun beli lastikli ve çok yukarı çekmediğim sürece rahatsız etmiyor o yüzden gerek duymadım 😊
Serpilbb r-prenses ben çok rahatsız olmuştum pijamalarımın bile lastikleri sıkıyordu göbeğim olmamasına ramen 16 da hamile taytı aldım oda çok bol geliyor ama sıkmasından iyidir 😄
Busra34ybg lentil kiloda almadım ilk aylarda son 2 aydır kilo aldım oda toplam 12 kilo bi ondan yana yüzüm güldü valla
lentil Busra34ybg ben 6+6 dayım 2 kilo aldm nasıl oldu anlamadm. İştahım açık ama abartmamaya çalışıyorm. Sizin çok iyi ya özendim 🙈
Busra34ybg lentil benim ilk 3 ay okadar zor geçti ki 6 kilo verdim son 2 aydır da tansiyon sorunum var yediklerime dikkat ediyorum bence hiç özenmeyin kiloları asla dert etmeyin hiç biri kalıcı değil bebeğiniz sağlıklı olsunda hepsi gidiyor
lentil Busra34ybg tabiki o konuda haklısınız ama çalışıyorm ve kısmet olursa son haftaya kadar çalışacağım. Bundan dolayı mümkün olduğunca az ve sağlıklı kilolar almak istiyorm
Sarellem 15.haftaya giriyoruz yarın. Kendi kıyafetlerim hala oluyor ama kotlarımı giyince rahat edemiyorum sanki bebeğe baskı yapıyor gibi geliyor psikoljik belkide. Dün hamile taytı aldım bitane bakalım nasıl olcak.