2melekannesi_ Hanımlar merhaba, hangi marka test kullandınız? Kaç adet kaç liraya aldınız? Güvenilir sonuç aldınız mı?
Safisss 2melekannesi_ Instagram da bir gebenin günlüğü sayfasında ovulasyon testi 30 tane ve 2 tane gebelik 80 tlydi en son
Birmom 2melekannesi_ Instagramda minnak kurabiyeler sayfası var ordan aldim testini hergun atıyorsun bayan yorumluyor memnun kaldim
pikachuu 2melekannesi_ instgramda bir gebenin gunlugu bol bol test var icinde iki tane de gebelik testi ben onunla hamile kaldim
AltinYildizMom 2melekannesi_ Laboquick almıştım 50 li ama 5 tanesini kullanamak nasip oldu ilk aydan hamile kaldim yumurtlama günüm çok erkenmiş ben hep stamdarttir diye 14 gün sonrasini değerlendiriyordum
Ilkayy efelettin aynısı ben kullandım ve o testle 3.ayda hamile kaldım ben n11 den alıyordum orda daha uyguna geliyor en son indirimde 30 tanesini 45 TL almıştım
2melekannesi_ Safisss çok duydum o sayfayı çoğunluk memnun kalmış oraya da bir bakacağım, teşekkür ederim 😊
mandalinakabugu Labaquick miydi neydi gittigidiyordan almıştım. Kaset test . İkinci ay hamile kaldım. Gayette uygundu fiyatı hatırlamıyorum
2melekannesi_ Ilkayy ben de şimdi n11den baktım 24 ovulasyon 3 gebelik testi 49.90 fiyatı iyi gibi sanki değil mi?
Ilkayy 2melekannesi_ ben çok memnun kaldım ideali fazla kaçırıyor onlar sonra bozuk diyorlar 2 damla az damlatmanız lazım bozuk olsa eczaneler satmaz pahalıya. Fazla idral koydukları icin kıpkırmızı oluyor test bozuk gibi bende o hatayı yapmıştım ilk denememde
2melekannesi_ Ilkayy laboquick iyi marka diye biliyorum aslında ama emin olamadım, zamanım boşa giderse üzülürüm 😔
Ilkayy 2melekannesi_ yanlış kullanılmadığı sürece hiç bir sıkıntı olmaz benim 1 senedir bebeğim olmadı ben o testle hamile kaldım 3. Ayda
4434 2melekannesi_ ovulasyon_takibi_2019 Emel kara ınstagramda alabılırsın kesımlıkle güvenilir ve çok ilgili bir hanım ücretsiz takip de yapıyor ve ilgileniyor sorduğun seylere cevap da veriyor her şekilde bence ona bak 30 lu test ve 2 hassas gebelık testı 80 tl sanırım