Gizemvencoglu Güzel anne adayları hastane ve sonrasında kullanmak için düğmeli gömlek tipi gecelik ve yine gömlek tipi pijama takımı arıyorum ama bulamadım ne yazık ki internette ya da mağazalarda var mı bildiğiniz yerler ? Her yerde klasik beyaz dantelli lohusa takımları var ona benzer bişeylerim olduğu için onlardan almak istemiyorum ☺️ Bilen duyan varsa bekliyorum ☺️
Ozgecaann Gizemvencoglu bende lc den aldım kalıp düğmelilerde biraz büyük gibi ama iyi olur bence değişim şansın var değiştirebilirsin ben bol bol iyi gelir diye değiştirmedim kumaşlarıda çok güzel
Bilge35 Gizemvencoglu http://www.eros.com.tr Bu markada var ayrıca çok kaliteli cnm suanda indirim var. Online kataloğu na bakacaksın ☺
AsafMirza Gizemvencoglu lcw da çok rahat ve bahsettiğiniz şekilde Doğum sonrası emzirme kolaylığı olan pijama takımlar var. Ben aldım iki takım, biri düğmeli diğeri yan kısımlardan emzirme için açılıyor. Tavsiye ederim.
Gizemvencoglu Songul88 o kadar baktım halbuki internetten lc hiç aklıma gelmedi hemen bakıcam ☺️ Kalıpları nasıl peki?
Songul88 Gizemvencoglu düğmeli olanlar ferah ben çok kilo almadım 58 kiloyum s beden aldım ama m bedende kaldırırmış alt pijamayı üstte sıkıntı yok
Sampiyonsmumy Lohusam.com dan aldım önden düğmeli kısa kollu. Çok guzel geldi peltesi ayrıca emzirme sutyen ve atletleri de ordan aldım nbb nın. Çok memnun kaldım ben
Gizemvencoglu Sampiyonsmumy Hemen bakıyorum teşekkür ederim ☺️ kalıpları nasıl bedeninize göre mi sipariş verdiniz?
Sampiyonsmumy Gizemvencoglu ben hamilelikte 65 kilo oldum .normalde 52 kiloydum . Medium sipariş verdim pojamayo tam oldu doğurunca daha rahat olur .
Gizemvencoglu AsafMirza Kullanışlılığı çok önemli gerçekten de lc yi herkes önerdi bakmak şart oldu ☺️
Asrinbaby Gizemvencoglu ben instagramdan aldım ve şahane yani bayıldım. Pijamadiyari diye bak istersen bi . Burcu kara nin giydiği geceliği aldım mavisini.
Gizemvencoglu aysesensoy oda aklımda bulunsun internetten bakıcam kalıpları nasıl biliyor musunuz daha önce hiç alışveriş yapmadım da ☺️☺️