Zeynep_yvz Kizlar sizce detayli ultrasyon hangi haftada yapilmali 20 den sonra da ben hemen 20. Haftada gitsem mi bir ay doluyo kontrolum icin bilemedim siz kacinci haftalarda yaptiniz
Busra34ybg Zeynep_yvz 20+1 de yaptırdım önceden randevu alınması gerekiyor zaten 10 gün önce randevu aldım ben tarihinizi geçirmemeye dikkat edin
Zeynep_yvz Nur000 bende 20. Haftada gidiyim o zaman doktorumda 20 de gelebilirsin demisti. Tsk ederim cvp verdgnz icin😊
Busra34ybg Zeynep_yvz benim doktorum ayrı bi göz daha görsün değerlendirsin istedi perinatoloji uzmanı yaptı her doktor farklı düşünüyor demekki normalde perinatoloji uzmanı yapar diye biliyorum detaylı ultrasonu
Zeynep_yvz Busra34ybg evet oyle de bende sordum.kendim.yapiyorm goremedgm.olcemedgm bi nokta olursa yonledirirm dedi. Doktoruma bu konuda cok guveniyorm bakalim ins bi sıkınti olmaz
Omerhatice Zeynep_yvz ben 10 gün önce 24 de yaptırdım doktorum 20.ila 24 arasi yapılabiliyor dedi 21 de randevu için aradım 24 e randevu bulabildim doktoruma danistigimda daha iyi tabiki asil jersey 24 den sonra belli oluyor zaten bizim.icin daha iyi demişti 😇
Merve1455 Bende perşembe günü 24+1 de çekineceğim inşallah. Devlet hastanesinde çekineceğim ama özel doktora göstereceğim elimize cd yada rapor veriyorlar mı? Birde sabah 9da dediler aç mı tok mu gitmem gerekir.
ug_fa-3diplomalianne Merve1455 aç tok fark etmiyo gerekli görülürse bebeğin duruma bağlı bazen doktor bişeyler yiyip gel tekrar bakalım diyebiliyo, tabiki de rapor veriyolar fotoğrafını da veriyolar hatta özellerde cd ye aktarıp onuda veriyolar
ug_fa-3diplomalianne Zeynep_yvz 18/24 haftalar arası yapılır ama ideali 20den sonrasıdır, gerekli görüldüğü durumlarda daha sonra da yapılabiliyo