1anne- Doğum yapmış anneler bu çaydan içiyor musunuz etkisi nasıl ve nasıl demliyorsunuz yardımcı olabilir misiniz 💓
ozlemak42 1anne- rezene tohumu aldım ben aktardan kaynamış suya 5 6 tane atip beş dakika dinlendiriyorum hem sakinlik veriyir hem gaz olmuyor bebeginede bir cay kaşığı verebilirsin
yildizfero01 1anne- normal hayatımdaki cok severim o çayı ben eczaneden poşet şeklinde alıyordum hergin 3 4 bardak içiyordum
Buketkucuk 1anne- ben henüz doğum yapmadım ama yengem iki sene önce sezeryan doğum yaptı ve hep bu humana rezene çayını içti sütü gayet boldu hatta doktoru maşallah manda sütü gibi faydalı sütün demişti 😇
gmzcvk 1anne- evet bebegim 3.5 aylik dogum yaptigimdan beri iciyorum aktardan aldim bir kac cay kasigi koyup 750 ml’lik frenchpresste demliyorum icerisine hatta kimyon da karistiriyorum, hem gaz problemi icin hem de sutun artmasi icin faydali
1anne- ozlemak42 5-6 tane az değil mi internette 2 çay kaşığı yazmışlar ve tohumu ezeceksiniz yazmışlar . Evet gaz problemi için de iyiymiş aldım bende umarım işe yarar 👏
ozlemak42 1anne- Yok canım bana aktar öyle anlatti oyle yapiyorum allah Allah ilk defa duyuyorum 5 6 tanesi bir fincan için yeterli oluyor
mercimeginanne ozlemak42 bnde 1 tatlı kaşığı olarak biliyorum adet olarak bana da sizinki az gibi geldi 🙈 aldım ama içmek hiç içimden gelmiyor çok kötü tadı var 🙄
ozlemak42 mercimeginanne çay fincanı için 5 6 canım ben öyle kullandim tadı kötü mü sadece anason gibi bir kokusu var tadi yok ama faklı seyleer mı iciyoruz acaba 🙄 fotoğraf aticam şimdi
ozlemak42 mercimeginanne @1anne- 5 6 tanesiyle demledigimde de gayet iyi oluyor belki tadının kötülüğü siz bir tatlı kaşığı koydugunuz için olabilir
1anne- ozlemak42 benim zaten çaylarla aram yok o yüzden sevmeyerek içiyorum ama ben de 5-6 taneyle denerim çok yoğun olmaması daha iyi olur gibi
mercimeginanne ozlemak42 bilemedim 🙈 az önce gaza gelip yapıp içtim içine limon sıkınca rahatsız etmiyor 😂
1anne- Derin2828 ben de bir iki vurup bırakıyorum kendimi kandırma şeklim sadece tahta kaşıkla vurmuş olmak 😂
ozlemak42 Derin2828 hayır canım bana dedi böyle demle iç bebegede bundan bir iki cay kaşığı ver diye 2 senedir böyle kullaniyorum
1anne- Buketkucuk bol yeşillik özellikle dere otu, sabahları tahin, yumurtalı pekmez yiyorum bol su içmeye çalışıyorum şimdilik bunlarla sütüm iyi aslında ama ne olur ne olmaz rezene aldım arada bir içerim diye