BegumIscanTunc Nesli23 bende kullanıyorum aynısı oluyor gayet normal fazlasını atıyor tortu olarak bir sıkıntı yok yani canım korkma
Mervg 132025 evet hap olarak almanın kötü yanı o ilaca alışana kadar tuhaf bir his uyku ve baş dönmesi yapiyor ama ben 5 aydan fazla süredir kullanıyorum artık etki etmiyor
Nimet16 Nesli23 tam yerleştiremiyorsunuz orta parmağınızla içeriye doğru itin korkmayım bişe olmuyor en derine itin 1 saat yatın
Ysmnbdl Nesli23 bende kullandım hepsi çıkmıyor ama erimiş şekilde biraz çamaşırıma geliyo bence doktoruna sormalısın biraz olsun eriyip kabul etmesi lazım tüm olarak düşmemesi lazım
melekanesi Nesli23 canım iyice itiyorsan bütün olarak düşünmemesi lazım. Mesela ben parmağımla iteken parmağımın ucu ulaşamayıncaya kadar itiyorum. 1 saat sonra ayağa kalkınca beyaz akıntı gibi geliyor fazlası.
Gloomy Merhabalar, Bütün olarak düşüyorsa mutlaka doktorunuzla görüşün, erimiş parçalanmış şekilde fazlası atılır normalde. Doktorunuz ağızdan almanızı söyleyebilir hap olarak. Ağızdan alındğında mide bulantısı çok yapıyor ancak etkisini göstermesi gerek.