Gulsen4224 Havva1995 uyuyamazsın anlarım sabahı edersin 😂rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah cnm benim 🤭🙈🥰
Havva1995 Gulsen4224 ayy inşallah ya inşallah tahminin tutar gerçi sağlıklı olsunlar da çok teşekkür ederim ☺️ ❤️🌸🙈🤭
Havva1995 NAZ2333 yaa ben bugün gidecektim doktor yokmuş 😭 çarşambaya kaldı cinsiyet sabaha kadar uyumadım 1 buçuk aydır beklerimm🤭🙈
mothers_baby2021 Havva1995 bende çokça yiyorum.Normalde öyle aman aman dondurma tüketen biri olmama rağmen ,hamilelikte inanılmaz dondurmayı aşeriyorum,kararında yiyorum :)
Havva1995 mothers_baby2021 evet aynı bende öyle her dkka değil hergun de değil ama bazen de hergun 🤭😂🍦🙈
kubraannecikk1 Havva1995 ay hiç takma kafaya ben şuan haftada 2 gün falan dondurma alıp yiyorum yanında su içtiğim için üşütmüyorum. Yapay renklendirici hariç normal sütlü dondurmanın her türlüsünü yiyebilirsin 😁
Ly020818 Havva1995 çiğköfte etsiz olduğu sürece bir zararı olduğunu düşünüyorum ben ya bulgur sonuçta ne gibi zararı olabilir ki
mothers_baby2021 Havva1995 nefsimizi körleme adına yiyelim 😋😋 yarın ben gidip alıyım bari canım çekti 🙈🙈
Doga-Deniz Havva1995 daha dün 1 saat yürüdükten sonra dondurma yedim😊 dikkat edeyim dedikçe canım istiyor vallahi
Esrabyr Bebek zaature olur ne yaaa😂😂 millet iyice saçmaladı. Dün valla baya goturdum dondurma , kızımda da yemiştim miss
benaslindayohum Havva1995 dun filmde gordum canim istedi saat 5 olmadan hemen aldik marketten bi guzelde yedim valla 😂 cig koftede 2 yada 3 defa yemisimdir yiyorum yani 😂