ironbaby Satirustattoo ayyy ne mantıklı😁 fiziksel uzaklık yeter inşallah, uzaktan da olsa enerji tüketici şey dinlemek istemiyorum
SeymaK ironbaby evet ya sıcaklarda daha zor olur sanırım toparlayıcı taytı kullanan faydasını gören de var ondan da al istersen sıra sıra kullanırsın daralma durumuna göre 🤣
ironbaby SeymaK o da göbek bölgesine fayda sağlıyor muymuş? Aslında şu anda yamunada indirim var ve son iki günü, almak istiyorum ama bedenimi tahmin edemiyorum
SeymaK ironbaby ben bikaç kişide gördüm fayda sağladığını söylediler canım valla hatta korse yerine sadece taytı kullananlar vardı ben de korse hiç sevmiyorum taytı denicem
ironbaby SeymaK tayt benim için de daha iyi olabilir, normalde basenli biriyim göbeğim küçüktü hep, ama doğum sonrası tekrar toparlanıp küçülür mü bilmiyorum. Tayt İçin önerilen bir marka var mı biliyor musunuz?
SeymaK ironbaby onu araştırmadım henüz canım ya biraz önce berfu yenenlerin storysi de gördüm o da hiç korse kullanmamış ilk doğumunda da şimdi de yeni doğum yaptı yine toparlayıcı tayt kullancakmış link koymuştu ama açmadım bak istersen pahalıysa trendyoldaki diper toparlayıcı taytlara bak bakalım ben de yorumları okuyup seçcem bitane