Senaz_1 Merhaba anneler Ağustosta doğum yapacağım şunu al lohusalıkta hayatını kurtarır dediğiniz şeyler neler
Beyzan Senaz_1 lohusalıkta hayat kurtaracak şey iyi dolmuş bir buzluk 😃 bakmaya gelen kişi bile sürekli sana soruyor ne pişirelim diye.
ironbaby Ben de takipte kalayım🙄 korse alacağım ama hangi beden almam gerektiğini kestiremiyorum, bel çevresi soruyorlar ama doğum sonrası bel çevrem nasıl olacakki 😕
SeymaK ironbaby ironbaby bence doğumdan sonra almak en mantıklısı ya zaten ilk 1 hafta falan takmayı önermiyolar diye biliyorum o arada alınır 🤣 ben de korse ve toparlayıcı tayt arasında kararsızım sadece taytla denicem başta sanırım
mrs_elisah Alparslan_mom ben öyle aldım işe yaramadı. Medikal korse tavsiye ediyorlar. Koskoca Bi göbek kaldı 5 aylık hamile gibiyim 😥😥😥
Kereminnannesi Korse olarak ben termalkorse aldım beden sormuyorlar kendin ayarlıyorsun bel çevrene göre bnce kullanışlı olacak fiyatı da çok uygundu
Alparslan_mom Beyzan neler koydunuz!? ben sigara böreği mantı koydum nohut fasülye vs var ama ne koyulur ki acaba başka
Sfy-8013 Alparslan_mom Misket köfte çok pratik oluyor hemen patates bezelye ile sulu yemek ya da nohutla sulu yemek yapilir
Sfy-8013 Alparslan_mom Bir de fırında peynirli pide yaptırdım paketledim buzluğa attım çıkarıp tost makinasında ısırıtiyorum yeni yapılmış gibi beş altı pakette içli köfte attim
Beyzan Alparslan_mom karnı yarık için patlıcan kızartip üstüne kiymali harcını koydum dondurdum üstüne sadece salçalı sos dökmek kalıyor geriye. Börekleri hazırlayıp buzluğa attım. Dövme yeşil mercimek kuru fasulye nohut hasladim kemik suyu ve tavuk suyu yaptım tüm tavugu iyice hasladim suyu ayrı koydum çıkan eti de ayrı koydum porsiyon porsiyon çorbalara pilavlara koymak için. Mozaik pasta ve kurabiye attım buzluğa. Zaten yaz da geliyor taze sebzeler de çıkar. Yeter inşallah zaten insan 15 güne hem zihinen hem bedenen kendini topluyor
ironbaby SeymaK mayısa denk geliyor doğumum, Akdeniz’de nasıl giyeceğim bilmiyorum 😢 akşama kadar klima altında korseyle otururum herhalde. Hayatım boyunca göbekli biri olmadım, şimdi göbeğimi çok seviyorum ama doğumdan sonra istemem 😂
ironbaby Satirustattoo ayyy ne mantıklı😁 fiziksel uzaklık yeter inşallah, uzaktan da olsa enerji tüketici şey dinlemek istemiyorum
SeymaK ironbaby evet ya sıcaklarda daha zor olur sanırım toparlayıcı taytı kullanan faydasını gören de var ondan da al istersen sıra sıra kullanırsın daralma durumuna göre 🤣