Meleklerinannesii 3MelekAnnesi3 ya bende 17. Haftamdayım ve 2. Bebeğime hamileyim ama daha cinsiyetini öğrenemedim bebişimiz göstermedi malesef bende 13. Haftadan beri hareketleri 2-3 güne bir hissediyorum son 2 gündür sık hissetmeye başladım ve karnım biraz çıktı 😍
3MelekAnnesi3 Meleklerinannesii masallah aynıyız valla diger cocuk kaç yasında acaba 😊belki sizin kızdır utanıyodur göstermiyodur😊
Meleklerinannesii 3MelekAnnesi3 mayısta 2 yaşına girecek canım bi oğlum var rabbim hangisini hayırlı kılıyosa o olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar inşallah 🥰
zeytinkiz 3MelekAnnesi3 ayyy inşallah ama kız oömasonında etkisi olur diyorlar erkekler daha hareketliymiş 🤭🤷
OzgeAlya 3MelekAnnesi3 Bizde 17 haftalığız cinsiyeti belli değil 🥺 hareketlerini en son 2 gün önce hissettim 🤭
heyecanli1anne 3MelekAnnesi3 17+4′teyim, göbeğim biraz cıktı, hareketlerini hissediyorum😊 benim de bir oğlum var, cinsiyetini göstermedi bakalim yarın kontrolüm var insallah belli olur artik🤷♀️ arada halsizlik ve bulantı olabiliyor yoksa iyiyim çok şükür
Nlfrylmz 3MelekAnnesi3 bizde 17+4 olduk. Göbeğim hala çıkmadı. Cinsiyetimiz kız 🌼 bugün ilk defa hissettim çok tuhaf bir şeydi. Normalde sol tarafimdaydı yeri geniş buldu herhalde sağ tarafıma geçti kafayı dikti 😂 karnım yamuldu anlık olarak 🤣
MinikMucizem23 Kızlar 17. Haftada kasık ağrınız oluyor mu bende oluyor özellikle yatıp kalkarken oturup kalkarken ?
yuvamerve17 3MelekAnnesi3 17+5 🥰 hareket konusunda emin olamıyorum böyle pıt pıt gibi bişey oluyor ama daha tam hissedemiyorum ilk hamileliğim ☺️ 15+3 de gittim ama göstermedi doktor kızda erkekte demek istemiyorum ama kız düşünüyorum dedi şikayet olarakta çok halsiz oluyorum ve sürekli uykum geliyor , bi iş yapsam sanki dünyanın işini yapmış gibi yoruluyorum. bide benim belim de kireçlenme olduğu için kilo aldıkta aşırı derece de ağrı olmaya başladı
Ikinciheycan 3MelekAnnesi3 bende 17 haftaligim ve ikinci oglm geliyor hafif belli belirsiz göbek var gibi
Aygulmom 17+4 kızımız olcak Allah nasip ederse 🌸göbeğim benim 14. Haftada çıkmaya başladı 2,5 kilo aldım. Gazım çok fazla oluyor elevit multi vitamin kullanıyorum o gaz yapıyomuş. Ne yesem sonrasında büyük bi şişkinlik üstelik porsiyonlarımıda çok azalttım.