BegumIscanTunc Gizoo87 canım siparişimiz bugün teslim edildi ama.sanki puset kemeri çok kısa ve şık gibi geldi belli bir zaman kullanıp daha kemeri kullanamayiz gibi geldi bana
BegumIscanTunc Medilifegun bende çok severek aldım kemer sorunuda halloldu ay çok mutluyum şuan ama acemilik olduğu içinde korkuyorum nasıl başa çıkarım diyee 😭🥺
Ayazali @Beg BegumIscanTunc kısa değil ayarlaniyor kemer kısmı..şimdi aşağıya doğru uzunca kemer sallanıyor yaa örtüyü kaldırın.. orada bir sistemi var basın yukaridaki kolları bebeğinize göre ayarlayin
BegumIscanTunc Ayazali yaaa çok sevindim şuan yaptım kuzum teşekkür ederim bilgi verdiğin için ay nasıl mutlu oldum anlatamam aşırı derecede acemiyim nasıl başa çıkarım diye korkmaya başladım 😭😭😭😭😭😭😭
34_21_23 BegumIscanTunc ayarlanıyor o ya 😊 çok güzel bir araba kullanmak için sabırsızlanıyorum Kraft öyle bir hata yapmaz zaten kemer sorunu yok merak etme
BegumIscanTunc 34_21_23 öyleymiş canım ilk başta bebek bunda sıkışır dedim içimi biranda karamsarlık sardı aklıma siz sevgili annelere geldi ama Allah razı olsun arkadaşlar söyledi bende yaptım çok rahatladı içim ama kendimi sorguluyorum bu acemilikle bir hata yaparsam diye arabamızı çok severek v beğenerek aldım 🥰😄
Dga Teacherella1 acaba farklı modeli olabilir mi 🤔 ben sırf hafifliği için aldım hatta. Hamile halimle aldım katladım taşıdım denemek için nasıl eşi bile taşıyamamış 😅 Tente boyu falanda standart 🌸 ben indirim kaçırmamak için ilk bebek arabasını aldım daha 18. Haftada 😅
Teacherella1 Dga ya bende pek anlayamadım, banada çok hafif geldi, aklımdaki tek model oydu onu alacaktım onlar öyle söyleyince erteledim artık, puseti çıkarıp oturma ünitesini takınca katlanıldığında kabin boy oluyor mu acaba