Aloneanqel Yusufmom amin canım çok teşekkür ederim 😊ikinciyi çok çabuk istiyorum zaten , hamileliğimin tadı damağımda kaldı 😂🙈 bir kızım var , inşallah bir de oğlum olur. 🤗🙏🏻
Aloneanqel Sedasmsk yaa bu isim de çok güzel 😍😍 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah 🙏🏻❤️
Aloneanqel Aysn34 işte bu isme bitiyorum diyebilirim 😍😍 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım 😍 erkek olsa çağrı arel düşünüyordum ben de 🙈 kısmet ikinciye artık 🙏🏻😁
Aloneanqel Buket1906 doğurunca zor oluyor bakması ama sonunu düşünen kahraman olamaz misali 😂🙈🙈 hamileliği çok sevmişim ben ya.
Buket1906 Aloneanqel ne güzel canım sorunsuz geçtiyse hamileliğin insan özlüyor demekki benim tansiyon falan çıktı ilaç kullanıyorum o yüzden korkuyorum
Aysn34 Aloneanqel Aloneanqel çok saol canım allah razı olsun bende çok beğeniyorum nasipse Ağustos’ta gelcek 😊❤️❤️
Sedef88 Oğlum olursa ismini muhammed koyucam diye niyet ettim yanınada babası buray istiyo büyük kızım eymen küçük kızım tuğra diyo bakalım ne olcak😅😅😅
Aloneanqel Sedef88 kura çekin bakalım ne çıkacak 😊 şaka bir yana içinize en çok hangisi siniyorsa onu koyun. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🤗❤️
Littlespy Aloneanqel yok yaa cinsiyet daha belli değildi 🙃 çok görüştüğüm biri de değil zaten rastlantı olmuş 😃 henüz bizim de cinsiyet net değil zaten 😃
Aloneanqel Littlespy ay nasıl denk gelmiş ya 🤦🏻♀️ Kaynanamların köyünde de benden 3 ay önde bir kız vardı doğum yaptı hiranur koymuş. O ismi biz de koymak istiyorduk , sanki duymuş gibi gidip katmış. Sinir oldum ama eşim illa katalım dedi hiranur kattık bizde
Aloneanqel Buket1906 tansiyon ve şeker ikisi de çok kötü hamilelikte. Bende de şeker çıkmıştı. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sıkıntı stres yapma hiçbir şeye canım 🙏🏻
Littlespy Aloneanqel ya bazen oluyor öyle, bu sene Uras biraz çok koyulmaya başladı denk geldi muhtemelen😃 yakın akraba olmasaydı koyardım ben de amamteyzemin oğlu koydu artık sonuçta. İsmiyle yaşasın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 🙃
Buket1906 Aloneanqel yapmamaya çalışıyorum şuanda ilaç içtiğim için düşük çıkıyor hep öyle çıkar Bi sorun olmaz inşallah canım