Aloneanqel Buket1906 benim ki doğdu çok şükür ama ikinciyi çok istiyorum. Hamileliğin tadı damağımda kalmış 😂😅 inşallah ikinciyi sağlıkla kucaklarım şu dikişlerim yapışsın da 😁
Aloneanqel Bebeklimm kardeşimin adı da Ahmet 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🙏🏻 Bende iki isim koymak istiyordum kızımın adı uzun olunca ikinci ismi koyamadık 🙈
rumeysa-96 Aloneanqel bizim Bartu Alp olacak🥰 arabamızın plakası alp eşimin takıntısı bu da kötü olsa koymazdım da yinede güzel erkeği eşim koyacaktı kız olursa ben koyacaktım Ayza veya sevinç düşünmüştüm sevinç sebebi ise soyadımız sevinç😅 karı koca biraz tuhafız
Aloneanqel rumeysa-96 ay ne tuhaf gerçekten. Düşünüyorum da adı sevinç olsa soyadı da sevinç 😂 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🤗
Aloneanqel Acemianne12 çok güzel bir isim. Hz Yakup as mın adı. Adı gibi güzel ömürler nasip etsin Allahım inşallah , sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏🏻😍❤️
Aloneanqel Gururunannesi gurur çok hoşuma gitti söyleyince kulağa çok hoş geliyor. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım 🙏🏻🙏🏻😊 enfal in anlamı nedir 🤗
Aloneanqel Ayten25- bir asırlık sevdamsın yavrum der gibi 😍 ne güzel adı var sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım inşallah 🙏🏻😊
Acemianne12 Aloneanqel çok teşekkür ederim bizde Yakup peygamberden esinlendik de koyduk inşallah adı gibi yaşasn
Aloneanqel Altaylina çok güzel bir isim Yusuf. Hz Yusuf as ın adı. Adı gibi güzel ömürler nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻😍❤️
Aloneanqel Yusufmom amin canım çok teşekkür ederim 😊ikinciyi çok çabuk istiyorum zaten , hamileliğimin tadı damağımda kaldı 😂🙈 bir kızım var , inşallah bir de oğlum olur. 🤗🙏🏻
Aloneanqel Sedasmsk yaa bu isim de çok güzel 😍😍 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah 🙏🏻❤️
Aloneanqel Buket1906 doğurunca zor oluyor bakması ama sonunu düşünen kahraman olamaz misali 😂🙈🙈 hamileliği çok sevmişim ben ya.