NefesDeniz Mucize_ 😂😂Aynen bende öyle işte geldim kaç yaşıma hala ağzıma sakız atsam ya gerçek payı var mıydı acaba ıyyyy diye bi düşünmüyor değilim😂😂
Mucize_ NefesDeniz aynen aynen 30 yaşımı geçtim hala benim bile aklıma gelir😂😂 gece sakız çiğneme , gece tırnak kesme şeytan gelir filan 🤣🤣🤣🤣
Maeulle metehaninannesiii ay çevredekilerde profesör kesildi valla hiçbir sakıncası yok çevremde bir sürü hamile var hepsi sabah akşam çiğniyo çocukları da var hepsi maşallah çok iyi takma kimseyi
Burcuaakyool metehaninannesiii çiğne ne olucak canım banada çiğneme geveze olur dıyorlar 😂😂 bende çatur çurur patlata patlada cıgnıyorum 😂😂😂
FatRam_1703 metehaninannesiii Şu an açtım çiğniyorum.bir yandan temizlik yapıyoruz annemle bu posta denk geldim tesadüfen. Ne gibi bir zararı olabilir sakız çiğnemenin bebeğe.??
NefesDeniz Mucize_ Yaaa evet tırnakta kesemezdik🥴😂 ay birde tuvalete girdiğimizde sakın tuvalete tükürme üç harfliler sana tükürür gibi bişi derlerdi🤦🏻♀️Aman ne zorluklarla büyümüşüz yahu😂😂
Melisa2601 metehaninannesiii bana kayınvalidem çiğneme çocuğun sakız gibi buruşuk olur dedi 😂😂😂bir nebze ufaktan sakız çiğnemenin zararlı olduğu düşüncesine inanacaktım bunu duyduktan sonra dalga geçer oldum 😂😂
Buket1906 metehaninannesiii şuan ağzımda sakız var hastasıyım çiğnemediğim gün saat yok 😁😁 eskiler bebğin boklu olur diyorlar ahahha çok saçma bence tutmadığın sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum benim teyzem günde 5 6 tane çiğniyor o derece hiç te bişey olmadı 😆😆
DrElf metehaninannesiii sakızın içindeki katkı maddelerinden dolayı bi dr arkadas zararlı hamilelikte demişti