metehaninannesiii Kizlar canım sakız çiğnemek istiyor falımın karbonatlı olandan çevremdekiler çiğneme dedikce ben çiğniyorum ama sonra pişman oluyorum bi sikinti olursa diye siz ne diyorsunuz bu duruma çiğneyen var mi
mlkkk metehaninannesiii niye bi sakıncası olsun yaa 🤦🏼♀️😂 sana yada bebeğe ne zararı olacak çevrenizdekiler şaşırmış iyice 😒
Minnosunannesiii metehaninannesiii bebeğin kulağı agriyo doğumdan sonra diyorlar ama bence batıl inanç ben çok çiğniyorum yoksa midemle başedemem
metehaninannesiii mlkkk ne biliyim işte çiğneme hamilelikte iyi olmaz diyorlar bende inadına cigniyorum
mlkkk metehaninannesiii sakızla ilgili eskilerin alıp veremediği bişey var akşam çiğneme uğursuzluk getirir hamileyken çiğneme bebek çok konuşur bilmem ne yemiyorsun yutmuyorsun sonuçta ne etkisi olsun kulak asma
Melisa2601 metehaninannesiii bana kayınvalidem çiğneme çocuğun sakız gibi buruşuk olur dedi 😂😂😂bir nebze ufaktan sakız çiğnemenin zararlı olduğu düşüncesine inanacaktım bunu duyduktan sonra dalga geçer oldum 😂😂
Candice07 metehaninannesiii sabahtan aksama kadar hemde, cok güzel gaz cıkarttırıyor valla. Çiğnedikçe rahatlıyorum.
Dilekcnkn metehaninannesiii bende arada çiğniyorum eltim hamileyken midesin yandığında sakız çiğnerdi insanlar bazen çok abartıyorlar fazla değil ama önceden nasılsam hala öyleyim hasta değilim birşey değilim onu yeme bunu yeme dediklerini anlamıyorum
NefesDeniz metehaninannesiii Neden sakız çiğneyince ne olur ki? Anneannem babannem biz küçükken akşam sakız çiğnemek isterdik o zaman biz çiğnemeyelim diye olmaz gece gece sakın çiğnenmez ölü eti çiğnemiş olursunuz derlerdi😬😂 Onun gibi bişi mi acaba😀
Mucize_ NefesDeniz offd onu banada babannem derdi 😂😂 gece çiğneme ölü eti çiğnersin diye 😂 o psikoloji ile büyüdüm bende😂😂😂😂
nslhhsn9221 metehaninannesiii ya ona şey derler sakız çiğneyenin bebeği altını Çok pisler ama bence batıl bı şey ne alaka yani 😂
NefesDeniz Mucize_ 😂😂Aynen bende öyle işte geldim kaç yaşıma hala ağzıma sakız atsam ya gerçek payı var mıydı acaba ıyyyy diye bi düşünmüyor değilim😂😂
CansuBb metehaninannesiii Ben de yemeklerden sonra direk çiğnemeye başlıyorum, yoksa mide bulantımla baş edemiyorum; millete kalsa yemeyip içmeyelim, her şey dokunuyor 😅
zeytinkiz metehaninannesiii ayyyy arkadaşım hem sabah akşam çiğniyor üstüne günde 3-4 tane tutuyordu alıskanlok olmus 😆 hiç de bişey olmadı arada bende çiğniyoruz ama sadece bende gaz yapıyor onun dısında ne olacak 🙄
gulin-35 metehaninannesiii nıye olsun kı ya eskıler der ya cok cıgneme cocugun boklu olur 😀😀ona mı takıldın hıcbısey olmaz cıgne gıtsın