Bebisininannesi1202 Fulyabaykan ben koru hastanesine gidiyorum ikizlerim olcak inşallah oyüzden 6500e doğum paketim
Busclk Fulyabaykan 11-12. Haftaya kadar bana vajinal ultrasonla bakıldı. Kese, kanama alanı ve gelişimin daha rahat gözlemlendiğini söylemişti doktor. 12.hafta itibariyle karna geçildi :)
Meless Fulyabaykan 5+3te keseyi gördük 7+3te kalp atışını duydum. Betanın 5000 olması gerekiyormuş karından keseyi görmek için
Fulyabaykan Meless peki ilk aylarda yüz üstü veya sırt üstü yada sağ tarafa yatmak riskli mi doktor birşey söyledi mi bu konu hakkında ?
Didemmmmm Lilis bende 4+2 yim uygulamaya göre ama erken Gitmek istemiyorum. Hem kese hem minnoşumu görebilmek için 🙏🙏 6 hafta da gideceğim
Meless Fulyabaykan yok canım vallahi şu an 13.haftamdayım hala istediğim gibi yatıyorum doktorum 20.haftadan sonra sol tarafa yatmanı öneririz şimdilik tehlike yok dedi
Burcuckmk Fulyabaykan ben gittiğimde 4+4 tü usg ile bakti nokta kadardi alltan bakabiliriz ama gerek yok 1 hafta sonra gel dedi 5. Haftada kese görüldü