es353 VesileOztrk deneyin mutlaka ben aciktigimda bulanti hissi yaşıyorum hemen yarım dilim ekmek yiyorum çok iyi geliyor
Sibeldnmz VesileOztrk mide yanmalarına süt iyi gelir aklında bulunsun son haftalar baya işine yarar 🌸
Melisa2409 VesileOztrk yesil elmaya limon sıkıp yiyodum ama hiç yataktan çıkmadan Yanlışlıkla ayağa kalkarsam bulantidan duramıyodum Doktorum buzlu kolayı da dene demisti
Hhrjk Melisa2409 buzlu kola mı😁 Allah o nasıl güzel doktor. Bana önerse önünü alamam sanırım☺️ soda tarzı içeçekleri akşam içiyorum gerçekten rahatlatıyor. Sabah ben de muz ve süt.
Papatya-34 VesileOztrk bende işe giderken aşırı bulanıyor sabahları sakız çiğniyorum o çok rahatlatıyor bir dene istersen 🙂
Melisa2409 Hhrjk ilk 3 ayda mideye giden şeylerin bebekle alakası yokmuş ya ondan sanırım ailedekiler görünce napiyosun sen diyodu doktor verdi diyince bir şey diyemiyolardi 😅
Hhrjk Melisa2409 😂😂😂 o doktordan hepimize amin. “bi arkdşımın doktoru demiş” kontenjanından yararlansak olur mu acaba. Ben kola içmeye gidiyorum