VesileOztrk Hanımlarr meraba, sabah ilk uyanınca miğdem şiddetli bi şekilde olmasada rahatsız edicek kadar bulanıyor, çok şükür kusmam vs.. yok, 7.haftadayız. Bunu ne keser ? Neler iyi gelir ?
milena11 VesileOztrk leblebi ah o leblebi olmasa geçmezdi o günler😅😅 Ama biraz kişiden kişiye değişiyor ben çok şey denedim. Kimine beyaz nohut iyi geliyor bende işe yaramadı Çubuk kraker midemi yaktı Galetada benle alakalı tiksindim heralde daha çok mide bulantısı yaptı.
NefesDeniz VesileOztrk Baş ucumda çubuk kraker ve zofer ilacımla yattım 3,5 ay😬 uyanır uyanmaz hemen çubuk kraker yiyip sonra ilacı içerdim. Çubuk kraker baya iyi bastırıyor.
VesileOztrk Rabiabektas1 Bende muzu deneyeyim muzu çok kaçiramiyorum kabizlik sorunlarim var daha kötu yapiyor beni
VesileOztrk milena11 Bende her gun farkli bisey deniyorum ama yok süt falan kesiyo diyolar denedim hiç alakasi yok yine devam etti leblebi daha denemedim bakalim onuda deniyim 😁
milena11 VesileOztrk mide yanmasına süt iyi geliyor yeşil elma onları akşam yatmadan 🙈 sabah sıvı almak mantıklı olmuyor aç karnına
Sibeldnmz VesileOztrk mide yanmalarına süt iyi gelir aklında bulunsun son haftalar baya işine yarar 🌸
VesileOztrk milena11 Evet dogru canim simdilik cok sukur yanma yok ama bakalim aklimda bulunsun ileride olur belkide 🙈
Sdnur Prielam ilacı verdi dokturum akşamları yatarken iç sabahlari rahat olursun dedi öyle yapıyorum iyi geliyor. Sizde öyle yapın yatarken deneyin.
EczSinemltnlk VesileOztrk EczSinemltnlk bana da muz ve kraker çok iyi geliyor:) İlaç kullanmamak için direniyorum 🤗Uyandığınızda buzu parçalayın ağzınızda gezdirin su eksiğinizi de oradan almış olacaksınız şayet direkt su içmek iyi gelmeyebiliyor 😊 ve mutlaka pencereyi açıp temiz hava çekin içinize,işe yarayacaktır😊