isimsiz123 Süper inşallah doktorunuzun dediği gibi olur. Ben toplamda 9 kilo aldım ama dediğim gibi çok hareketsiz kalmamakta lazım.30.haftama kadar hergün yürüyüşte yaptım. Ben size birgünde neler yediğimi yazayım siz bunlardan mesela sadece akşam yemeğinde gün gün değişiklik yapın kendinize göre..
Sabah kahvaltı; Aç karnına 4 tane kuru kayısı üzerine 2 bardak sıcak su 10 dk bekledikten sonra kahvaltıya geçiş 2 tane haşlanmış yada kaşarlı omlet olarak yumurta,1 dilim beyaz peynir,5-6 tane zeytin,3-4 dilim kaşar,domates salatalık,kırmızı kapya biber,yarım avakado,1 dilim esmer ekmek
Öğlen ara öğün ve yemek; 13:00 gibi 1 tane muz 7-8 tane ceviz birazda fındık, 1 saat sonra filan bir kase çorba, saat 15:30 gibi ev yoğurdu içine 3 yemek kaşığı yulaf 1 tane muz dilimleme 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp yiyorum. Sonra 1 bardak maden suyu
Akşam yemeği; Genellikle fırında sebzeli et, zeytinyağlı bir pırasa olur fasulye olur bi sebze yemeği bulgur pilavı salata..yemekten 1 saat sonrada 1 kase nar yada ayva istersen portakal filanda olur.
Akşam yemeklerini balık et tavuk olarak değiştirirsin günlük ve mesela et yapmadığın bir gün kuru fasulye yada nohut yap aynı proteini alırsın. Tabiki canın tatlı filan istediğinde ye ama abartmadan daha az porsiyonlu ye..ve tabiki günlük vitaminlerini hiç ihmal etme iç