Esradgn3558 Sumeyye1134 evet doğru sadece arkaya kaçarsa takmak zor olur onun harici kendi sütyenlerimizin bedeni oluyorsa kullanmak mantıklı ben de denemek amaçlı bi tane aldım o yüzden 😅😅👌 atlette alayım bari yatarken de sadece atlet giyerim kendi evime geçince
BurcuP Kbrosmn_1 37+1👆🏼 Kasılmalarım çok atttı benim de karnım taş gibi sertleşiyor. Pazartesi kontrol var sezeryan olacağım gün belirleyeceğiz. Allah yardımcımız olsun sağ ve sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlere 🤲🏻🤲🏻
Peram Kbrosmn_1 stresli heyecanlı bi yandan korkuyorum son 16 gün bakalım eğer küçük hanım daha erken gelmek istemezse tabi 😊 son günler artık çok zorlanıyorum bel ağrısı kasık ağrısı yürüdükçe batma hissi derken günler böyle geçiyo 😊
oykuduru21 Kbrosmn_1 herşey alındı yıkandı ama bir türlü yerleşip çantalara giremedi ya enerjim tükendi resmen 😅 her gece yarın çantayı hazırlayım diyip hazırlamadan günü bitiyorum bakalım yarın hazırlıcam kısmetse 🙄🤭
Nadiye123 1 Nisan saat 11 de inşallah. Rabbim sağlıklı Bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah.. Heyecandan uyuyamıyorum valla
Merveayzfur Zafsim0801 rabbimin izniyle bizimde 5 nisan suan karnim okadar gergin ki gerginliginden ve hafif sancilardan yatamayan guruptayim bende rabbim hayirlisyla saglicakla kucaklarimza almayi nasip etsin minislermizi🤲🏻