tubailk-bebek Bsmlh Ben gece de kalkıp içtim durulacak gibi olmuyor soğuk su içiyorum yok, yoğurt yiyorum yok, maden suyu içiyorum yok midem doldukça daha da artıyor bu sefer çıkarmak zorunda kalıyorum 😞
Bsmlh tubailk-bebek bana kefir yetıyordu canım cok iyi geliyor dün şekerım bar 1 den 7 kadar ac kaldım stres üzüntü gelip yiyince mıdeme aşırı vurdu bıde ipne oldum ciger için mahvoldum
tubailk-bebek Bsmlh Valla bana gaviscon bir süreliğine yardımcı oluyor, başka bi çare bulamadım ben Allah yardım etsin inşallah sağsalim alırsın kucağına.. Doktorunun bi önerisi olabilir belki
058elf tubailk-bebek kabızlık ve gaz da oluyo ister istemez ama midem ağrıyınca ne kullanacağımı şaşırıyorm o an 🤷🏻♀️ Aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım🌸❣️
058elf Bsmlh biraz daha dayanır yavrucak umarım, bende erken doğumdan korkuyorm riskim yok çok şükür ama aklıma geliyo bazen 🙄 hepimiz sağlıkla kavuşalım ❣️
3441K tubailk-bebek canım benim önerim ben küçük sütlerden aliyorum gece yatmadan bas ucuma koyuyorum midem yandığında soguk soguk yudum yudum iciyorum bi anda degil iyi geliyor 😊
Elf_ogz tubailk-bebek Ben rennie duo kullanıyorum. Ama sonlara doğru kullanımını azalttım sanki çok yanma olmuyor 😇
Elf_ogz tubailk-bebek Allah yardımcınız olsun. Ayva yiyebilirsin mideye aşırı iyi geliyor ben onunla düzelttim diyebilirim 😇
Yenibirannee BurcuArslan suan 18+2 haftaligim benimde midem yanıyor ileriyi düşünemiyorum mide bulantim gecti ama cok sukur biri bitiyor biri basliyor 😁