pink_dream25 Günlük yürüyüş yapan kızlar günde kaç adım atıyorsunuz ortalamayı merak ettim? En fazla 3bin falan atabiliyorum ben hergün yürüyüşe çıkamıyorum. Az mı ? 16 haftalığım tam
mucizemm_3 pink_dream25 ben 20ci haftadan sonra düzenli başladım günlük 4000-6000. Arası değişiyor ama daha öncesinde bel ağrım çok vardı o yüzden çıkamıyordum şuanda 33 haftalık oldum
Ozlem23 pink_dream25 ben bir saat olarak sayıyorum kaç adıma denk gelirse artık doktor bana bir saat yürü dedi
Gulsurmeli pink_dream25 Eveeet mükemmmel bir soru yürüyüş yapmayı sevmeyen ben her pazartesi gibi yine bundan sonra hep yürüyücem deyip en az 3 gün dayanabilen Gül bu sorudan muaf tutuldu 😁😂😂😂
pink_dream25 Cankizimmm her gün mü ben hergün çıkamıyorum ya soğuk diye karnım ağrıyo soğukta çıkınca
pink_dream25 Ozlem23 kaç haftalıksınız banada 40 dk dedi ama soğuklarda çıkamıyorum karnım ağrıyo soğukta çıkınca en fazla haftada 2 çıkabildim hava biraz düzelse hergün çıkıcam
058elf Gulsurmeli ayy ben eşim diyo çıkmayacak mısın yok ben evde adım atarım diyorum salonla yatak odası arası git gel 100 adım 10 tur dönsem bana yeter diyorum 😂😂
mucizemm_3 pink_dream25 hızlı tempolu yürüyorum ne kadar yavaş yürümek istememde yapı gereği yavaş yürüyemiyorum sahilde gidiş dönüş yapıyorum ağrım olursa veya yorulursam bi 5 dakika oturup dinleniyorum genelde sabah saatleri kalabalık olmadığı zaman çıkıyorum.
T-aksoy Valla bana doktor dinlen dedi annemlere gidip gelme mesafesinde yürüyorum sadece oda 2 bin adım falan yapıyor yoksa günlük yürüyüp gezebilmeyi çok isterdim 🙄
Ozlem23 pink_dream25 şu anda 33+3 um ama en başından beri yürüyorum gerçi bu aralar bazen çabuk yoruluyorum yarım saatte döndüğümde oluyo
pink_dream25 Ozlem23 maşallah çok iyiymiş ben daha 16 haftadaym hava biraz düzeldikçe düzenliye geçicem inşallah
Gulsurmeli pink_dream25 Doktorum ne diyor biliyor musun? Havaya falan bakmayacaksın yağmur mu yağıyor şemsiyesini aç yürü 🥴🥴🥴🥴
pink_dream25 Mehtap1407 çıtayı git gide yükseltiyosunuz hanımlar😀 haftada 2 gün çıkıyorum toplam oda 3 bin adımı geçmiyo valla tebrik ediyorum sizi