edb06 Sevim21 canım çizgiye kadar olan kısım çok sarı zaten. Bence de kuruma çizgisi. Aynı testten yapmıştım geçen ay böyle bir şey bende de çıkmıştı ama hamile değildim.
Sevim21 Lilo yok 3 gün geçmedi sabah yaptım akşam baktım aynı böyle zaten görür görmez fotoğraf çektim aynı günün fotoğrafı
CigdemSenol Sevim21 Benim de başıma gelmişti bir arkadaşımın da bekledikten sonra cikmiati ama yine de 5 10 dakika içinde çıkması daha güvenilir. Hassas testlerden alin. Gebelik varsa hemen cikiyi4 çizgi. Rabbim gönlünüze göre versin
CigdemSenol Sevim21 Evet hamileydi. Ben kızımdan önce 2 kez düşük yapmıştım. Birinde boyle bi kac saat sonra silik cikmisti. Ama yine de gereksiz umitlendirmek istemem.
Sevim21 CigdemSenol ikinci yaptığım testte çiği yok sararma var di bekledigi için ama içinci yaptığım testte sabah idrariyla yaptığım için çizgide var akşama kadar sararma da var kafam çok karışık ya
CigdemSenol Sevim21 Hayirlisi olur ins. En kesini o. Benim hamilelik halleri o kadar karışık ve enteresandi ki. Her an ger sey olabilir in dibini gördüm 🤣
Zu_leyha Sevim21 bu testin aynisindan 4.gun gecikmemde yaptim ve 2dakika gecmeden cift cizgi cikmisti sonuc cabuk cikiyor eger idrarda betaniz yuksek degilse cikmayabilir
Eni Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur. Merak ettim. Burdan yaz canım🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Gönlümden geçen 💕