Merveliyy Selamun Aleykum canımlar😍 Hayırlı nurlu bayramlar😍 adetim 1 gün gecikti bugün test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? 3 gün sonra tekrar test yapicam💕😍
Yelizzz Merveliyy benim de öyle olmustu hemen kan testi yaptirdim ve pozitif çıktı simdiden hayırlı olsun :) kan testi yaptır mutlaka
Deniz_destan_can Merveliyy Benim de bir gün gecikmişti silik çıkmıştı 😀 inanmamıştım kanda çıktı🤰Bugün yarın doğurucam 👼 Sen de hamilesindir inşallah:)
Ozgeulnc Merveliyy benimde öyle öıktı ve ertesi gün hemen gidip beta hcg baktırdım kanda veeeee 4 haftalık gebeliğim başlamıştı🤰🏼😁 şimdi 28 haftalık olduk 🙏 umarım hayırlısı olur senin için☺️
mlssrn Benimde öyle çıkmıştı 2 haftalık hamileydim doktora gittiğimde kanda çıkmıştı 🙏🏻 İnşallah seninde öyledir hayırlı haberler al inşallah
Esmmaa Benimde öyleydi canım. Silikti eşim dalga geçiyodu hatta he he tamam hamilesin diye 🤣🤣 şuan 36 haftalığız 🤗
Merveliyy deletedmom351 11 günlük nasil oluyor 😁😀😂 çok erken dimi son adet tarihinden itibaren hesapliyorsun dimi?
Rumessa Adetime üç gün vardı test yaptım silik çıktı. Ama kan değerlerimde gözüktü. Hadi bakalım hayırlısı olsun☺️
Ayselcnt 3-4 gün vardı adetime test yaptığımda silik çıkmıştı.. Sonra tam adet günümde yaptım net 2 çizgi çıktı.. Sonrada kan testi derken 37+3 günlük olduk bile.. 😊 Rabbim gönlüne göre versin..
Dlrsdzynpzll Merveliyy sabah ilk idrarinla bi test daha yapabilirsin bence eminim cizgi daha net cikar