Nur_grvn Gizrmdere_ ✋ hamilelikten önce çok içerdim şimdi günde 1 bucuk dal içiyorum. Bazende hiç aklıma gelmiyor.
Azramina21 Gizrmdere_ hamile kalmadan içiyordum . Test yaptığım gün bıraktım . Aklıma gelsede içmiyorum .
E_m_l Nur_grvn ya yanımda biri içince canım çekiyor hemde baya bi o zaman içiyorum ama kşmse içmezse hiç canım istemiyor oyalncak birşey oluyor yanında kimsenin içmesine izin verme ben oyle yapıyorum artık
Nur_grvn E_m_l son haftalarimdayim daha bı çok icesim hatta külünü falan yiyesim geliyor ama kendimi tutuyorum 😊 sanırım demir eksikligim var demir ilacı kullanmama ragmen. Canım tebeşir tozu falan çekiyor değişik duygular içindeyim 😃
Rabia7992 8 aylık oldu bende vicdan azabı çekerek içiyorum ilk hamileligimde de içip doğum yaptıgım gün bırakmıştım 3 ay kadar içmemiştim 😥
Aslii-Ab Gizrmdere_ benim de ilk aylarım bende kullanıyorum bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum inşallh bırakırım
citlenbigim2212 Gizrmdere_ valla ben 5+3 teyim ama canım mükemmel bir şekilde sigara içmek istiyor sanki sadece su ve sigara içsem yetermiş gibi ama öğrendiğim günden beri 16 marttan beri sadece 2 kere duman çektim zorluyorum kendimi çok fazla
Aslii-Ab citlenbigim2212 bravo sana en güzelini yapıyorsun ben 4 tane falan içiyorum önceden bi paket içiyordum şimdi azalttım bırakmak için uğraşıcam
citlenbigim2212 Aslii-Ab valla bende 1 paket içiyordum ama gerçekten çok zorlanıyorum keşke hepimiz bir abda kesip atabilsek ben bırakamayanları da çok iyi anlıyorum hiç kolay bişey değil