Gokceeeee-_ MeliSeliMelih Şuan 2.800 kilomuz bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucak sizin ne kadar bebişinizin kilosu 😊
Gokceeeee-_ Sevimli96 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bol bol dua etmek lazım korkutma kendini 😊
Zeyneperen Gokceeeee-_ 33+5 sanki günler geçmiyor. Ağrilarım artikça dayanılmaz bir hal aldım artik 😔 bebek 1 hafta önde gidiyor küçük bey doğum posizyonu almiş çok huzursuzum
Gokceeeee-_ Zeyneperen Bizim de doktorumuz bir hafta önden gittiğini söyledi doğum pozisyonunu kimi bebek 34-35 haftalarda alıyormuş bence korkma canım doktorun birşey demedi mi
Gokceeeee-_ mucizemm_3 İnşallah canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah ben daha kıyafetleri yıkamadım bakalım yakın bir zaman da halledicem 😊
busra-_-01 Gokceeeee-_ bende yıkamadım odası beşiği alındığı gibi duruyor tekrar toz olmasın diye 35 sen sonra düşünüyorum
Gokceeeee-_ busra-_-01 Sırt ağrılarım var bir de bu aralar kasık ağrılarım başladı 2.800 kilosu bebeğimin sizin kaç kilo oldu 😊
Gokceeeee-_ busra-_-01 Bende son 1 hafta kala kurmayı düşünüyorum beşiğini beyaz renkli olduğundan çok kirlenecek
busra-_-01 Gokceeeee-_ aynen bizim de beyaz çoğu şeyi aldık ama hediye gelir diye çok kıyafet almadım
Gokceeeee-_ busra-_-01 Çok iyi yapmışsın ben de hevesim geçsin diye 4 takım aldım bizim burada da çok hediye getiriyorlar