Yaseminilter Ilkgozagrimmm ben bibs marka aldım benim kızım inatla onu tutmadı hiç sevmedi o emziği o kadar da para vermiştim 😃 avent almıştım yedek onu ağzına aldığı gibi tutmaya başladı istediğin kadar para ver çocuk yinede beğendiğini tutuyo bişey yapamıyosun 🤷🏼♀️
Ilkgozagrimmm Ben calisacagim icin emzik benim icin sart😐 ama piyasada bu kadar cok emzik varken karar vermek gercekten cok zor🤔😐
Ortmenanne16 Ilkgozagrimmm doktorumuz ortodontik olduğu için bibs önerdi bibsi tekte tuttu bebeğim diğer markaları tutmadı
Ilkgozagrimmm Semrakrbck kullanan bir arkadasim cabuk kotu oldugunu soylemisti ama kullanip da memnun olan insanlar da var tabi.
BegumIscanTunc Ilkgozagrimmm canım ben bibs ve avent ultra Air almıştım bugünde nuk aldım inşallah doğduğunda hangisi işe yarar görürüm
haziranin25i Linasalamandre kesinlikle. 😂 İlk zamanlar tuttu içi boş olduğunu anlayınca midesini bulandırıp attı daha da almadı 😂😂
BegumIscanTunc Ilkgozagrimmm hepsini denicem artık canım tutar tutmaz diye alayım dedim 😅🤭 birde ilk heyecan olunca hep alası geliyor insanın
Semrakrbck Ilkgozagrimmm artık sırayla denerim bide bebek zaten kaç aya kadar emzik tutmalı ki ben öyle sürekli de emziğe alışsın istemiyorum
haziranin25i Ilkgozagrimmm meme+mama olarak devam ediyoruz. Ama atak haftasına girdik memeye hiç yanaşmıyor bile
gulin-35 Ilkgozagrimmm bende alırken kararsız kaldım dırek gorerek alayım dedım bıbs cok buyuk ucu yuvarlak bırde o yuzden phılıps aventte karar verdım damagına daha uygun olacagını dusundum bakalım emerse
Mlk8 Ilkgozagrimmm ben bi cok markayı denedim ama kizim sadece wee baby damakli emzigi aldı oyuzden hep onla devam ettim ve memnun kaldım.kaucuk olanları da tercih etmedim çabuk yirtiliyor tehlikeli olabilir diye.hep silikon wee baby emzik kullandim