Ilkgozagrimmm Hanimlar alacağım emzik konusunda cok kararsizim, son zamanlarda herkesin elinde bibs marka emzik görüyorum. Bibs in bebeğin damak yapısını bozduğunu duydum ve 6 haftada 1 değişmesi gerekiyormus, cok masrafli. Bana yardımcı olir musunuz?
Mlk8 Ilkgozagrimmm kesinlikle damakli bence çünkü diğerleri diş yapısını bozuyor.sirf popüler diye tercih etmemek gerekiyor
Dilekcnkn Ilkgozagrimmm valla ben ilk oğlumda wee kullandım zaten 3 ayda bir falan değiştiriyordum sürekli kaynatıyordum vs ikinci oğlumda avent kullandım onu kullanınca başka emzik tutmadı hiç bazen bulmakta zorluk çekiyordum çünkü ikisinide kullandım yani ☺️
Purpura26 Ilkgozagrimmm e bebekten wee aldım. Tutup tutmıcağı belli değil onla başlarım eğer tutarsa 1 2 ay sonra daha iyi bir marka alırım diye düşündüm. Bazı şeylerde çok da lükse kaçmaya değmez. İçeriği temiz olsun yeter
Kubra5734 Ilkgozagrimmm nukun emzigini aldim ben ilk kizimdada onu kullandm hem ebati kucuk hem emzik kismi kucuk cok hsfif ve rshay
Birmelekannesi17 Ben kızımda emzik kullanmadım ikincide de kullanmayacağım. Çocuğun ağzında boşu boşuna duran bişey çok saçma ve gereksiz diş yapısına da zararı var konuşmayı da geciktiriyor hiç alistirmayin derim..
Ilkgozagrimmm Birmelekannesi17 emzik bebeği sakinleştiriyor diye biliyorum ben de. Uzmanlar ilk bir ay kullanılmamasını tavsiye ediyor. Ben 1 aydan sonra kullanmayi düşünüyorum.
Mlk8 Ilkgozagrimmm ben bi cok markayı denedim ama kizim sadece wee baby damakli emzigi aldı oyuzden hep onla devam ettim ve memnun kaldım.kaucuk olanları da tercih etmedim çabuk yirtiliyor tehlikeli olabilir diye.hep silikon wee baby emzik kullandim
Ilkgozagrimmm Purpura26 emzik alirken anne memesine yakin bir emzik de olmasi lazim galiba, ilk bebegim oldugu icin 6 ay kullanilacak bir emzige 70-100 tl vermeyi cok bulmuyorum acikcasi🤗
Birmelekannesi17 Ilkgozagrimmm kızımda çevre baskısıyla verdim hiç sakinlestirmedi birçok emzik aldık denedik hep reddetti iyiki de öyle olmuş birde onu bıraktırma sorunu var 🙄
Purpura26 Ilkgozagrimmm Evet ama tutup tutmıcağı belli değil fikir sorduğun için fikrimi paylaştım. Ben tutarsa daha iyi bir emzik alırım diye düşündüm yoksa 200 tlde verebilirsin. Biz mesela ablamda bende hiç kabul etmemişiz annem çok uğraşmış
Linasalamandre Ben Philips avent ultra air aldım ikili 120 lira bunu tutmazsa tomme tippe alacağım o da anne memesine çok benzeyen bir marka
haziranin25i Ilkgozagrimmm meme+mama olarak devam ediyoruz. Ama atak haftasına girdik memeye hiç yanaşmıyor bile