gmzyildirim Gizem957 evet fark cok yoktu haftasına göre cok da güçlü dirayetli doğdu, hatta kontrol muayenesinde haftası büyük bile dendi ama hanımefendi dayanamadı erkenden geldi
BrcHmt Tubi55 Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin zamanında Sağlıklı bir şekilde doğar. Ne zamana planlıyor doktor doğumu
Tubi55 BrcHmt hedef 34 35. Haftalar ondan sonra yatırmayacağım seni daha dedi ama insalh bekler o zamana kadar çok ağırlaştım . Dualarınızda benide esirgemeyin
BrcHmt Tubi55 şu mübarek Kandil gecesinde rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻 Sen de bana et olur mu bugün Burcu adım
BurcuLice gmzyildirim sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz şuan 33+3 olduk ama benim bebeğim tombiş 32. Haftada 2.5 kiloydu
Ezgifatma2010 Rabbim sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah canım benimde erken dogum riskim cok 29 haftalığız inşallah bizde dayanırız
BhrDnmz Hic merak etmeyin artik bebeginiz dogdu ve saglikli darisi bizlerin basina. Ben 23 haftaligim erken dogum riskim var nasil gecicek zaman bilmiyorum dua edin🙏🏼
gmzyildirim Allahım hayırlı vakitte doğumlar nasip etsin sizlere 🙏 sağlıkla kavuşun bebeklerinize 🙏 Allahım benim de evladımı tez vakitte bana kavuştursun