gmzyildirim Bebeğim küvezde, 33+3te doğurdum, herşeyi sağlıklı fakat kilosu düşük diye yatış verdiler, bugün dualarınızda kızıma yer verir misiniz, ismi Alya 🙏
BurcuLice gmzyildirim rabbim sağlıkla ve tez kavuşmanızı nasip etsin kaç kilo doğdu acaba bebeğiniz benim bebeğim şuan o haftada 33+3 üz ama biraz tombişiz
Gizem957 gmzyildirim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım tez zamanda insallah neden erken dogum oldu
Birceo gmzyildirim merhaba Dualarımız sizinle. Erken doğum riskiniz mevcut muydu yoksa aniden hiçbir belirti ya da uyarı yokken bu şekilde mi gelişti ? Şuan ben 30. Haftadayım doktor her şey yolunda diyor ama insan yine de düşünmeden edemiyor
zorlusays Allah yardımcınız olsun..Bebeğiniz sağlığına kavusup kucağınıza gelir inşallah en kısa zamanda⚘🤲
gmzyildirim Birceo benim hiç erken doğum riskim olmadı, doğumdan 2 gün önce kontrolüm vardı herşey cok güzeldi, ama kesmesini patlattı suyum geldi doğumu başlattı küçük hanım.
Tubi55 gmzyildirim benim de erken doğum riskim var Allah’ım sağ sağlm kucağımıza almayı nasip etsin mübarek günde insallah🙏🏻
Tubi55 BrcHmt serklajlıym rahim ağzı kısalığımdan dolayı yatıyorum ama bu ara acılarım çok çoğaldı çocuk baskı yapıyor oraya canım çok yanıyor😢😢
BrcHmt Tubi55 Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin zamanında Sağlıklı bir şekilde doğar. Ne zamana planlıyor doktor doğumu
BurcuLice gmzyildirim sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz şuan 33+3 olduk ama benim bebeğim tombiş 32. Haftada 2.5 kiloydu