Humeyra18 leaf-07 evde sıcak canim battaniyr altinda oturuyorum bide anlamadim ki ya gecmiyor bı turlu
whitedream leaf-07 ☺️ zaten tüplerde 1 hafta ilerliyomuş senin de geçmiş zaten inş yatak yapıyodur kendine orda 😊
leaf-07 Happybsrn kesildi canım dün gün boyunca belli aralıklarda peçeteye sildikçe geldi ,bugün çok şükür daha birşey yok..
leaf-07 Happybsrn cuma gününü bekleyeceğim ben,direk gider hastaneden veririm.. Hafta içi çok yoğun benim o yüzden zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile hızlıca cuma gelmiş olur 😉🤣
Humeyra18 leaf-07 çok şükür geçti canım ara ara kasiklarimda oluyo gezeleyince ani hareket yapınca baska yok. Sende ne var
leaf-07 Humeyra18 kasığıma arada bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ve acayip derecede sırtım ağrıyor. Sırt ağrısı hareketsizlikten büyük ihtimalle…
Happybsrn Humeyra18 yok 🥺🥺🥺 benim kesin negatif biliyorum o yüzden tüm Umudum gitti… artık yapacağım birşey kalmadı 😔
leaf-07 Happybsrn bilemezsin ki bunu canım herkesin bünyesi farklı.. ağrı sızı hissedenlerin pozitif hissetmeyenlerin negatif olacak diye bir kural yok ki.. rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip eylesin inşallah 🤲