leaf-07 Ya benim bugün hafif pembemsi şekilde akntım oldu ,enfeksiyondan mi acaba 🤔🤔yani tutmasa bile bu kadar çabuk adet belirtisi olmaz herhalde
leaf-07 Happybsrn valla kasığımda ağrı var, gün boyunca 3-4 kere çok az leke şeklinde oldu ama hadi bakalım inşallah iyiye işarettir 😉
whitedream leaf-07 canım ilk aşılama seninmiydi 3ünüzü karıştırıyom🙈 günün az kaldıysa olabilir aslında
Happybsrn whitedream benim ve onun aşılama günü aynı iğneyi saymazsak benim 9. Sayarak 10 @leaf-07 ın iğneden sayarsak 11.ginü diye biliyorum inşallah yerleşmedir
leaf-07 leaf-07 whitedream pardon 3 umuz için sıralama olarak sormuşsunuz, ben de kaçıncı aşılama diye anladm 🤣
whitedream Happybsrn inş canım. doktor bana daha önce yerleşme kanaması dedi meğer düşükmüş bildiğin aktif kanamaydı ben bile acemi halimle normal bı kanama olmadığını anlamıştım aklıma geldikçe çok kızıyorum o adama😕
Humeyra18 Happybsrn kiz benimde bugün sag belimden bacagima inen bir agri var cok canimi yakiyo ya kasigimi da agritiyo anlamadim sadece sag tarafimda var 🤦🤦
whitedream leaf-07 ☺️ zaten tüplerde 1 hafta ilerliyomuş senin de geçmiş zaten inş yatak yapıyodur kendine orda 😊