bilgs15 Arkadaşlar 32+3 üm bebeğim gün içinde bir kaç kez hıçkırıyor ve hıçkırık başlayınca 10 -12 dakika sürüyor , suyum az sınırda sıkı takip ediliyorum ama doktora sormayı unuttum.Başına böyle bir şey gelen var mı ? Zararlı bir durum mu ?
ocak2021 bilgs15 bebeğin hıçkırması olması gereken bi durum bu sağlıklı olduğunu gösterir. Suyunuz sınırdaysa benimde sınırdaydı. Bol bol su için mesela günde3 litre içiyorsanız 4 e çıkarın ve ben havuç suyu içmedim ama havuc yemiştim. Suyum normale dönmüştü .
esraizmirli bilgs15 bebeğin hıçkırması sağlıklı olduğunun göstergesidir canım suyla falan alakası yok merak etme günde 2 defa benimde hıçkırıyor takip ediyorum bayada uzun sürüyor ama bunlar normal şeyler ☺️
Mervuras26 bilgs15 bende 32+5 im aynı durum hıçkırıklar birde uzun sürüyor ☺️ Korkmayın demekki hepimizde aynı ☺️
kucuktosbik27 bilgs15 bebekler ciğerleri geliştiği için hıçkırıyor 29. Haftada gittiğimde hıçkırmaya başladımı demişti doktorum evet dediğimde çok güzel dedi içerde aminyon sıvısını yutuyor sürekli bu döngü içinde olunca 3. Trimestarda hıçkırık başlıyor çok şükür diyeceğiniz bir durum ☺️
bilgs15 ocak2021 doktor ne yaparsam yapayım düzelmeyeceğini artmayacağını söyledi 😢 içtiğin suyla hiç alakası yok dedi
umudum321 Benim bebeyimde gün icicn de bı kaç kes gickiriyo doktora sormayı unuttum burda bekliyim belki biri sormuştur 😊
Tansumrdn27 umudum321 hıçkırık nasıl oluyor nasıl anlıyorsunuz canım merak etttim bende 5 aylık hamileyim
Isilhanim87 Benimde 32 ve 33 te günde 10 dakikaya kadar hickirirdi hatta nst de çıkmıştı hıçkırıklar. 34 ten sonra azaldı Ciğerleri gelişiyor tam şu dönem Çok iyi bir şey aslında
Asx Isilhanim87 hiasetmediğiniz oluyor mu hıçkırık gün içinde bugün hareket hissettim hıçkırık hissetmedim tedirgin oldum
bilgs15 kucuktosbik27 ooh çok şükür zaten erken gelebilir ciğerleri gelişmiş olsun da tek 🙏🏻 Ya internette okudum yok kordon dolanınca okurmuş falan filan yazınca içile kurt düştü
kucuktosbik27 bilgs15 yok canım ben enson gittiğimde kordonunu öpüyodu kızım😅 dolanma falan yoktu dünyaya gelmeye hazırlanıyorlar annesi korkma hiç erken doğum riski varsa duruma göre ciğer geliştirici vuruyorlar 36 dan sonra sıkıntı olmuyor zaten☺️
[silindi] bilgs15 aynı durum bende de var canım bizim 10 dk falanda degil baya yarım saat hıçkırıyo ama bu iyi bişey miş ciğerleri genişliyomuş
[silindi] bilgs15 bende öyle oldum post açtım Bi sürü linç yedim daha ne istiyon hıçkırıyo işte bebek ons ne kadar faydası var yok bilmem ne kafama vura vura öğrettiler 😄
Alparslan_mom benimkide çok hıçkırıyo 36.haftadayız. Hıçkırmaya başlayınca seviyorum karnımı okşuyorum üzülüyorum sanki tek bırakmışım orda diye 😃
Hazaledis bilgs15 korkucak bisey yok cnm benim ilk oğlumda öyleydi özelikle yemek yedikten sonra hıçkırırdı doğdu ilk 3 ay aynen devam eti şuan 2 gebeligim oda aynı
Neumond Ritmik hareketler gelir arka arkaya,tekmeye benzemez çünkü düzenlidir kalp atışı gibi.ben de bugün doktora sordum çok hıçkırıyor sıkıntı olur mu diye,hiç problem olmaz dedi🙏
Neumond BhrDnmz evet hissedilir ancak bende 30.hafta civarında başladı.sizin henüz erken hissetmeniz için 😌
Neumond BhrDnmz normalden farkı düzenli aralıklarla,birkaç saniyede bir olması,sanki bilinçli yapıyormuş gibi:) ama tekme rasgele oluyor