NefesDeniz sonsuzum_bebegimygz2 Birde 15 tane mi yediniz hemde 1,5 aylık hamilesiniz😳 Bari nefsinizi körertmek için 1-2 tane yeseydiniz :) Bence bundan sonra pek tüketmemeye özen gösterin bebeğiniz henüz çok minik ve size tutunmaya çalışıyor ona yardımcı olun☺️ Bende aşırı severim ama doktorumun ilk söylediği midye yeme lütfendi🤷🏻♀️
glnzem sonsuzum_bebegimygz2 şaka mısınız 🤦🏻♀️ Ben aylardır midye aşeriyorum zararlı olduğu için yemiyorum doktorum midye yiyeceğine pil kemir daha iyi demişti o kadar ki zararlı demişti
Tsngamze İlk 3 ay ben yediğim herşeye çok dikkat ettim tavsiye etmiyorum açıkcası en azından ilk 3 ay dikkat edin
Jelibonlubonibon sonsuzum_bebegimygz2 hamilelikte bazı balıkları tüketmek bile zararlı. Ki midye normalde de zararlı zararsız diye yıllardır tartışılan bı şey. Bence yemeyin. Yediyseniz de afiyetle son olsun🥰
Nazlideniz91 zeynepbalci Evet pasta tarzı şeyler ve kremalı tavuk vs. gibi kremalı gıdalar tüketme dedi.
didemturn sonsuzum_bebegimygz2 içerisinde ağır metal var. Normal bir insan için bile tehlikeli ama 1 kere yemişsiniz boşuna sıkılmayın. Öyle bi iki kezden bir şey olmaz Allahın izniyle. Ama devamını getirmeyin :)
archmom sonsuzum_bebegimygz2 bilmem . İlk hamilelik kontrolümde ciger , kokoreç ile birlikte kesin bir dille midyeyi de yasaklamıstı bende yemedim 32. Haftama giriyorum. Canım çok istiyor ama direniyorum 🥰
Nazlideniz91 zeynepbalci Canınızı sıkmayın, doktorunuza danışırsınız yorumuna göre bundan sonrasında tüketmezsiniz inş 🤗
dimple94 Toksoplazma sebebiyle çiğ ete bile dokunmayın diye söylüyor uzmanlar hele ki çiğ hiç birşey yememeniz dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca yüksek civa içerdiği için yine riskli bir yiyecek. Bilginiz olsun.
Gulsah91 sonsuzum_bebegimygz2 Midyeyi kaç doktora sorduysam asla yeme dediler zaten normalde de çok sağlıklı birşey değil riske atmayın bence