Daniay sonsuzum_bebegimygz2 Hamilelik döneminde tüketilmemeli diye biliyorum bende çok severim canım çekiyor arada ama yemiyorum 😒
Asyakuzusu sonsuzum_bebegimygz2 Civa oranı yüksek her balık yasak. Midyede dahil. Eee zaten yemişsinizde. Yedikten sonra sormak neden ?
sonsuzum_bebegimygz2 Asyakuzusu yedim sonra kendimi kötü hissettim acaba zararı olurmu diye bi sorayım dedim aranızda yiyip zararını görmeyen varmı diye !
Asyakuzusu sonsuzum_bebegimygz2 Ya ne bileyim. Midye yesem demişsiniz ! Midye yedim dememişsiniz! Soru yanlış olmuş. Neyse
DDT sonsuzum_bebegimygz2 Midye zararlı şeyler içeriyor canım yemesen daha iyi. Ben midyeye bayılırım, rüyalarıma bile girdi hamileyken ama yemedim mecbur 🙈🙈
kucuktosbik27 sonsuzum_bebegimygz2 doktorunuz bunlrı yememeniz konusunda uyarmış olmalı sizi şarküteri ürünleri bazı balık türleri ciğer çiğ yumurta bunların hepsi sakıncalı ürünler
sonsuzum_bebegimygz2 kucuktosbik27 evet uyardı çiğ balık vs. Ama midye için söylemedi zaten 5 dkk önce doktorumu aradım sordum bi zararı olmaz dedi şuan rahatım yani 😁
sonsuzum_bebegimygz2 Cansugmzee eşim 95 tane almış sırf aşerdiğim için rekor bile okdar değil 😂 atacak hepsini maalesef 🤷🏻♀️
Cansugmzee sonsuzum_bebegimygz2 artık doğumdan sonra bol bol yeriz biraz böle idare edicez 😂😂😂sağlıklı olsunlarda önmli değil 🥰🤲🏻❤
Nazlideniz91 zeynepbalci Evet pasta tarzı şeyler ve kremalı tavuk vs. gibi kremalı gıdalar tüketme dedi.
archmom sonsuzum_bebegimygz2 bilmem . İlk hamilelik kontrolümde ciger , kokoreç ile birlikte kesin bir dille midyeyi de yasaklamıstı bende yemedim 32. Haftama giriyorum. Canım çok istiyor ama direniyorum 🥰