OndokuzEkim- Kizlar merhaba testi böyle çıkıp hamile olan varmı ? Arkadaşımın testi tek çizgi çıktı bizde içini açtık acaba silikde goremiyoruzmu diye fakat böyle bi sonuçla karşılaştık. Böyle çıkıp ta hamile olduğunu öğrenen varmı ?
Yasemiiin- OndokuzEkim- canım fotoğraf ekleyemiyorum ama benim de o derece silikti , kan tahlili versin arkadaşın ve inşallah hayırlı olsun 🤗🤍
Maeulle OndokuzEkim- kuşum testin çizgisi olması gerektiği yerden geride test bozuk olmali 1-2 gün daha bekleyip tekrarlasın emin olmak isterse sağlı ocağında kan versin
Mesutnur15 Nasil cvp vereyim bilemedim ama bir test daha yapin isterseniz bozuk olabilir yada en güvenili kan vermesi
ilkcan64 OndokuzEkim- canım var gibi ama beklesin bence biraz daha çok yeni galiba hayal kırıklığına uğramasın 2 3 gün sonra tekrar yapsın
Hamileyim-mutluyum OndokuzEkim- O geride olan çizgi değil canım ikisinin ortasında hayali bir çizgi var
NurCeren00 OndokuzEkim- valla geride olan çizgiyi bilmem ama yakından olan fotoda 2. Çizgi var silik bir şekilde. Bir dha test yapın veya kan verin. İnşallah vardır
[silindi] OndokuzEkim- öyle olabilir mi bilmiyorum. Ama bir test daha yapın erken gebelik testlerinden alın
Buseninannesi_21 OndokuzEkim- testi yaptiktan sonra beklemismi arkadasiniz yoksa testi yaptiktan sonra hemen bakmis mi o da önemli.
Nurunannesiii12 OndokuzEkim- benim erken gebelik testi çok silikti zor goruyodum çizgiyiz ertesi gün kan verdim ve hamileydim daha çok yeniydi.sukur 3 ci ayımızı doldurduk😊🥰 Hayırlı olsun kan verin düzenli kan değer artışı gözlenir ilk ay kese ve bebegi gorene kadar
NurCeren00 OndokuzEkim- ay hadi bakalım 2 gün sonra aynı saatte bir daha kan verin bakalım 😍 14 olması gerek yaklaşık