Serifeisitmir karanim24 Ben varim ✋hersey yolundaydi üstelik ve hic pisman degilim ilk hafta zorlari ama sonra iyi ki dedim
OzgeAlya karanim24 Off ben çok korkuyorum. Önceden hiç korkum yoktu bir yandan diyorum ki normal doğurursam vajina eskisi gibi olmuyormuş çok genişliyormuş, sezeryan olursam ağrısı sızısı yıllardır kalıcıymış. Çok korkutuyorlar burdaki insanlar beni 😏
karanim24 Mervi_ss Serifeisitmir AkdenizBeyza Zynpglr Zynpglr yaa ben de kendi isteğimle istiyorum ve ilk gebeliğim ama herkes delirmişim gibi bakıyo neden böyle 🥺
Serifeisitmir karanim24 bana da yaptilar canim hatta baski derecesine geldi olay baktim baş edemiyorum herkesi tersleyip attim bosver dinleme ben dinlemedim sahsen ve hic pisman olmadım
es353 karanim24 korkuyorum bende daha 8haftalik gebeyim ama öğrendiğim günden beri nasıl dogurcam ben diye düşünüyorum 😀 sezeryan Olcam sanırım
Ebru0629 Benim 4.uncu Sezeryan olcak yaşayan iki çocuğum var biri öldü 9sene önce şimdi 17+2vhaftalik hamileyim valla Sezeryan için olumlu olmuyorlar ama seçim bizlerin sonuçta ☺️
Nisaaa Bennn vajinusmus hastasıyım alttan kontrol yaptıramadığım için sezeryan olacağım yendim eşli cinsel ilişkide biraz kasılsam da ama normal doğum yapamam çok kasıyorum kendimi 🙄