serenty_123 20+5 iz bizde dün detaylimiz yapıldı beklenen doğum tarihi 9 ağustos ama sezaryen olacağı için daha erken olucak sanırım umarım sağlıkla kavusuruz kızımıza ❣🌺
Cigdm Uykucu2307 bende 21 oldum bugün banada doğum konusu daha açılmadı 20+2 de detayliya gittim erkekn doğum tehlikem var benim rahim ağzı uzunluğu 32 mm dedi size rahim ağzı uzunluğuna ne dediler ecemmp- Ogretmenanne35 Mrvysnn Nur000 serenty_123 fatmArslan06 Dilek0809
Mrvysnn ecemmp- ilk hissettiğimde çok zayıf bi kalp atışı gibi çok tuhaf ama dün gece içimde kıpır kıpır daha kuvvetli hissettim çok şükür
ecemmp- Mrvysnn masallah ya benimde pit pit oluyor ama hep degil bide balon patlar gibi oluyor icimde arada bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum acaba bebegimin hareketi mi diyorum
Mrvysnn ecemmp- normalmış bende sürekli hissedemiyorum iki gündür daha belirgin 25 haftalıga kadar az hissedermişsin öyle okumuştum
Ogretmenanne35 Uykucu2307 henüz konuşmadık ama 3 Ağustos’ta günüm doluyor. Daha çok erken onu konuşmak için sanki . Ne türlü Doğum olacağı belli değil ilk gebeliğim çünkü
Nehirimmm06 Cigdm benimde 35 mm canım ama ben 9. Haftadan beri depot vuruluyorum her hafta her gün de ilaç içiyorum Protestan 3 tane
Ogretmenanne35 Cigdm erken Doğum tehlikesi Yok dedi ama uzunluk neydi hatırlamıyorum . Kağıtta yazanlar da tıbbi terimler olduğundan pek anlayamıyorum canım
Uykucu2307 Cigdm bana hiç rahim ağzı uzunluğu konusunda bisi demedi. O erken doğum riski mi yapıyor. Ben bida gidişimde sorucam inşallah
September_ Uykucu2307 benim de Ağustos 4 tahmini doğum ama 11 Temmuz 11 Ağustos arası olabilir doğum dedi 🥰
September_ Bir de bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum özellikle son 10 gündür ama tek sorun çok aşağılarda hissediyorum kasık bölgemde bazen daha da aşağıda. İnşallah bi sorun olmaz bu 😥
buiyimi September_ benimde bu şekilde ayrıntılı ultrasonda çok aşağıda dendi kendi doktorumda rahim ağzı uzunluğuna baktı erken doğum riski görünmüyor bebek makat duruş durduğu için aşağıda hissediyorsun dedi ☺️
Haticetalan Uykucu2307 merhaba biz de 21+3 olduk son adetiniz 28 ekim mi🥰 bnm doğum da ağustos 5 görünüyor ama sezeryan olacağım in 22 temmuza gün verdi doktorumuz❤
Uykucu2307 Haticetalan evet 28 ekim ilk gebeliğim o yüzden nasıl olcak bi fikrim yok ya. Doğum stresi var üstümde
buiyimi Uykucu2307 benimde uygulamada 5 ağustos gösteriyor. Ilk bebeğimde doktorun verdiği tahminden 5 gün önce doğurdum. Verdiği tarihten 1 hafta önce veya sonra doğabilirmiş. 21+2 günlüğüz bizde ☺️