Elifdikel of cok gecmişş olsun. üst batın agrısı coook tehlikeli cooook cok. Allah korumus sizi. Ben uzman fizyoterapistim baş agrımı bile takşp ediyordum doktorım buna cok güvendi. Mesela işte şunu bunu yapma derken ben onlara söylüyordum örnegin nöbet geçirmemek adına nelere dikkst edilmeli fln. Cok dikkat ettim. Migren hastasıyım mesela tansiyona baglı bas agrısıyla ayırt edebiliyordum veya söyledginiz gibi karın sgrısı cok tehlikeli işte idrarımda köpürmeyi fark etmiştim mesela teşhis anında veya işte ödemlerimden yine aklıma gelmişti preeklampsi olabilcegim ama tansiyon hep normal seyrettigi için bilemedik biranda oldu. 12 gün sıkıntısız gecti bekledik ama daha fazla bekleyemeyiz tadı kaçtı dediler😊gercektrn de öyleymiş zaten tansiyonum iyi kötü düzeldi, kan degerlerim cok iyi, protein kaçagı hic artmıyordu tablo iyi gibiydi ama bebek hic gelişmemiş. kaybedebilirdik. Plasenta dekolman dan haric, yeterli besin gidemeyişinden yine kaybedebilirdim üstelik doppleri cok iyi geliyordu.iyiki erken dogmus gazlı kızım🧚♀️