Bademmmm ben muhabbetinize girdim ama😊 ameliyatta hic korkmayın kuzenim anestezi hekimi. Öncelikle en iyi yöntem bu hastalıkta spinal sezaryen. Böyle söylemişti. kendimde bin kişiyle falan yapılmıs akademşk makaleler indirdim en güvenli yöntem bu ki hastaneyr gün almaya gittigimde anestezş hekimi görüşme yapıyor ordaki doktorda beni iyiliğimiz için spinal dogurtacagnı söyledi. Ameliyata gelirsek 15,30 da girdim 15,33 de cok cılız bir bebek aglaması duydum yan ameliyathaneden geliyor sanarken benim kızımmıs onu küçüçük(1730gr), cılız sesle aglsrken görünce monitörde tansiyonum 17,11di😁cok heycan verici bir sey bunuda araya ekleyim mucize givi bir sey evladı ilk görüş.😁😍Tabi tansiyonum fırladı. Ben tam uyarırken damar yolumdam ilaç yaptılar (hazır bekliyorlar zaten). Daha yaparken görevli yooo yok öyle bir sey dddi ve ekranda 9,6 yı gördüm 😁 1 dakika sürmedi düşürmeleri rahat olun. Ben içerde eklampsi nöbeti geciririm panikten diye cok korkkuyodum. kuzenim basına bir sey gelcekse ameliyathamede gelsin sen rahat ol diyodu cidden öyle. Misal midem bulandı. Anestezist uyarmıs tı miden bulanırsa söyle diye. Yine bi ilaç verdiler o yoğun bulantı çat diye kesildi.