1987gokce EsraGnan 33 haftaligiz şu sıcaklar başladı başlayalı fena sisim ellerim ayaklarım balon. Sanki 24 saat otobüs yolculuğu yapmış gibiyim 😣
Haticegecirr Maalesef o kadar yürüyüş ve su içmeme tuzu kesmeme rağmen 20. Haftamdan sonra şişlerim artık inmiyor 😔
deletedmom1242 Ben daha 21 haftalıgım ayaklarım ve el bilegım şişti dıkkat etmeme rağmen allahım yardım etsın hepımıze bunada şükür gınede 🙏
CananOnay Bu uygulamayı bu yüzden çok seviyorum 😍 şimdi googlede bu konuyu araştırıyordum bende girdim acaba biri bişey yazmışmıdır acaba diye 😄 bende 36 haftalık hamileyim 3 gündür ayaklarım akşamları şişiyor sabaha inmiş oluyor ayak bileklerim kalınlaştı ama sıcak havanın bu duruma büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
dilek1 CananOnay aynen katılıyorum bende 37 haftalığım hiç birşey yoktu ta ki havalar bu kadar sıcak olana kadar 😫
Nurr Benimdee cok agriyoe ayagim ayak parmaklarim sisti bide ustune bayram gezmesi olunca 🙈 soguk suyla yikadim ayagimi ama ayni hala
Merveozcelikcckl 27+6 haftalığız 3 gündür ayaklarım şiş ayrıca kılcal damarlarım patlamış kan topladı ayaklarım
ASelvihanDlKln 38. Haftadayım yaklaşık bir aydır ellerim ayaklarım şiş. Herkes ayaklarını yukarı kaldır yat diyor ama sırt üstü yatmak mümkün değil. Eğer anlayışlı biri varsa etrafınızda kolonya döküp masaj yaptırın en iyi bu gelmişti bana
EsraGnan ASelvihanDlKln Aynen katılıyorum sırt üstü yatılmıyor başlı yapıyor bebek bende biraz kaldırim dedim daha çok ağrı verdi vücuduma 😢
GzdeSevinSeyhan EsraGnan merhaba sırt üstü yatarak değilde yan yatın yine ayagınzın altına bir şey alın ama dizinizin altından itibaren koyun büyük bi yastık olabilir . Ben öyle yapıyorum 34. Haftamdayım 1-2 saat öyle yatınca ya da yatagımda yapıyorum inmiş oluyor
Alparslanaliannesi Bende 36 haftaligim o kadar dikkat etmeme rağmen şişti bileklerim parmak ayak yürümek oturmak çok zor heleki bayram zamanı gören sismissin Dior tuz yeme arkadaş yemiyorum diyorum yinede illa yorum yapilicak
CananOnay Alparslanaliannesi Aynen ya biride şey dedi aaaa o kadar şişmişsinki terliklemi geziyon😳😳😬😬😬😬😬
EsraGnan Alparslanaliannesi Ayyy çok haklısın yaa dün bayram ziyaretine gittim gitmez olaydım çok biliyor herkes. Ayy ne kadar değiştin daha geçenlerde böyle şiş değildin yok şunu yap bunu yap tövbe daha evden çıkmıcam dersimi verdiler