Tekmile11 Ekim anneleri merhaba 🤰🏼 Bu yaz tatile gitmeyi düşünüyor musunuz ? Ortalık karışık korona illeti malum ,bizde bunaldık ama kafam da çok karışık acaba iyice ağırlaşınca zor mu olur bilemiyorum ,size sormak istedim 🙋🏼♀️🤷♀️
Busra02_ Tekmile11 bizim yazlığımız var o yüzden avantajlıyım ama hiç değişik yerlere gidemedim ha bebek doğdu ha büyüsün oğlum 1yaşına girdi bu sene gezmekti planımız 2.hamile kaldım bu sene iyi hissedersem gidicem çocuk olunca gerçekten gidilmiyor hiç bir yere şimdi 2.ile hiç gidemem
Mervee26 Tekmile11 biz geçen sene hem ev tuttuk hem otele gittik. Ama ev çok rahat oldu. Otelde kimse özellikle yabancı turistler mesafeye dikkat etmiyor. İnşallah bu sene de ev tutup bebegimizle gitmeyi düşünüyoruz.
Mom54544 Tekmile11 eşim goturmuyoooo 😂 bende Ekim nasipse ama yasak sana tatil falan yok diyo 🤭 ama ben karşı cikiyorum ya dinlenmem lazım falan diye yorucu 4 5 ay geçirdim ameliyat tedavi derken hiç bişey anlamadım geçen günlerden dinlenmeye iyi bı ihtiyacım var ama bakalım zaman neler gostercek
MeloMelo Tekmile11 merhaba bizimde ekim görünüyor doğum, temmuzda gitmeyi planladık çok ağırlaşmayız diye düşünüyorum temmzuda ama korona için dikkat etmeli bir ev kiralamak en mantıklısı oteller çok riskli olabilir😕
Tekmile11 Busra02_ bende öyle düşünüyorum bizim de var yazlığımız ama öyle de zevkli olmuyor 😐 yemeği ben yapınca ne anladım tatilden , eşim de iyice ağırlaşınca zor olur diyor seneye de çocuk olur gidemeyiz dedim ama bilmiyorum 😑geçen sene de yoğunluktan gidemedik zaten iyice bunaldım evde 😪
Tekmile11 Mervee26 önerdiğiniz bi yer var mı 🙃 bende öyle bi yer düşünüyorum hem hamile olunca daha rahat olur sanki
Tekmile11 Mom54544 bana da ona benzer bi şey dedi ama bende küstüm söz vermiştin dedim 🤪işe yaradı mu tabili hayır 😔
Mervee26 Tekmile11 Kuşadası’na gitmiştik en son gayet güzeldi 😊 son zamanlarda sahibinden üzerinden bakacağız, hem şu korona durumu netleşir.
Mom54544 Tekmile11 geçen senede gidemedik virüs patlayınca zaten 😢 bende korkuyorum bı yandan ama bi yandan da gerçekten ihtiyacım var dinlenmeye artık zafer kutlaması olması lazım 😂
Tekmile11 MeloMelo Suan 11+5iz sanırım Temmuz’da çok ağırlaşmayız ya bilmiyorum ki 😕 en mantıklısı rahat etcez diye hasta olmayalım da allah korusun
Tekmile11 Mom54544 hahahah aynen katılıyorum size ailemizin yanına gidicez ya iste diyo şehir dışındayız , o tatil mi be dedim ha orda evdesin ha kendi evinde 🤣
Mom54544 Tekmile11 hepsi aynı bunların yaaa annemler yarım saat mesafe de bazen gidip kalıyorum daha rahat gezebilmek için akrabalarıma tabiki onlar da babannem halam vs götürüyorum ya annemlere kalıyorsun tatil yapıyorsun diyo bana o tatilmi de ya olmaz kabul etmiyorum ben 😊
Mavis06 Tekmile11 Antalya kalkan villaları tavsiye ederim eğer yemek yapmak istemem derseniz de rizom tatil köyü var yalovada balayına gitmiştim çok memnun kaldım tam kafa dinlemelik
Tekmile11 Mom54544 gerçekten aynı bence de 😂 bizim oturduğumuz yerde akrabamız yok herkes Ankara’da o yüzden sık gidemiyoruz da göndereyim seni git gel diyo ona da benim için el vermiyor öyle geçinip gidiyoruz bakalım nolcak😂
Beyzan Tekmile11 Bu durum tamamen tatil planlamanız ve tatil anlayışınıza bağlı mesela doğum öncesi güzel küçük bir otele gitmek bolca güneşlenip denize girmek size çok iyi gelir. Ama tabiki havuzdan uzak durarak 🙂 Ama mesela ben kültür turizmi severim müze ve açık hava gezmeyi severim o nedenle karnı burnunda çok zor olur benim gibi hamisler için. En güzeli bir otelde herkesten uzak sakin kafayla tatil yapmak olur. Benim doğumum Haziran sonu fırsatım olsa giderdim direk 😃
Tekmile11 Beyzan sizde Doğumdan sonra gidersiniz hem bebişe alışmış olursunuz :) haklısınız bence de , bende farklı bi yere gitmek istiyorum görmediğim bi yere ama aynı zamanda mesafesi de az olan bi yere 😂🥳
Mervee26 Tekmile11 😊 ben evden bahsetmiştim. Kaldığımız otel Antalya kemer fun sun otel’di ama dediğim gibi özellikle yabancı turistler dikkat etmiyor