Mlike derinsart 😂aynen ya zaten mecbur sezeryan olacak en azından günü belli olsun rahatça gideyim. Gün geçtikte risk de artıyor dogum başlarsa evde diye😁
derinsart Mlike aynen onuda sordum dedm ya aniden gelirse 😂okadr kolay degil korkmayin dedi zatn sık kontrol ediyor olcaz dedi olasi durumda su gelirse acil sezseryn yapiyoruz dedi yani normal dogurtmuyoruz sezeryan planlaı hastada dedi😃
Ozlemust Kızlar sezeryan doğum yaptım size tek tavsiyem hemen sütünü gelmiyor sancılı bir süreç oluyor ilk günler ne yapmanız gerektiğini araştırın.
derinsart Gkcgkc agrılarım yok benim sadece belli saat aralıklarinda karnımda toplanıyor ozaman adet agrisi benzeri agrım oluyo ama yürüyünce geciyor sizin sıkmı agrılar
Bnselz Hatice68 cok ayıptır sorması son adet tarihiniz nedir? Benimde gec döllenme olmus 6 temmuz olarak adetimi ayarladı doktr. Normalde 22 haziran dı.
Sibelezgi Zdk benimde 5 nisan tam 39 dolmus oluyor bebek donmedi sezeryane karar verdik su son haftam cok hareketlendi kasilmam artti az daha dayanir umarim minisim
Hd8 derinsart hayırlı olsun🙏 Kaç haftalıksınız acaba günü doktorunuz belirledi. Ben 36+1im ne zaman sorsam daha gün veremem diyor merak ediyorum hangi hftalar belli oluyor
derinsart Hd8 bende 36+1 im tarihi bugün kendiliginden verdi ama tabi olası bi durumda erkene cekebilirz dedi hani allah korusun bisi olursa ama herşey yolunda giderse 15 olark tarihi girdi