Zzozan Zehra-33- hamile kalmadan önce doktorum Q folin vermişti hamilelikte de 2 ay kullandım yarın regenisese gecicem bı de D vitaminim düşüktü onu kullanıyorum
camellia anneyim_33 banada devlette vermediler 10 haftalığım özele gittim orda verdiler elevit kullanıyorum vitamin arti folik asitte var içinde
sewimomur misa6 Zu_leyha yok ara verme kan az oldugu icin veriliyor zaten mecburi burnunu tut ic bn öle yapiom dr dedi hergun ic yoksa kansizlik dewam eder daha uzun sure kullanmak zorunda kalirsin
Dilekyusufali14 Cigdemmom Magoist i bana da verdi doktorum 12haftalik hamileyim.kasilmalar için olduğunu söyledi eczacı bize daha erken değil mi son aylarda iciyoduk sanki kasılma ilacini
Ebru_tk Zehra-33- araştırdım da fazla kullanımının bi zararı tespit edilmemiş ancak olumlu bir etkisi de kalmıyormuş 3 aydan sonra. Elimde birkaç tane kaldı onları bitirip daha almayacağım
Mom053 Sevi36610 microbone yi kalsiyum için mi verdi doktorun kaç liraya aldın cnm ben üç tane hap içiyorum da bunu da alsam dört hap olacak çok mj olur acaba süt ürünleri yemiyorum O yüzden almak istedim ama kendi doktorum alma gerek yok dedi başka doktor içebilirsin dedi
Sevi36610 Mom053 benim eklem ağrım oluyordu o yüzden kullanıyorum.yanlış hatırlamıyorsam en son 70 küsüre almıştım.calsiyum magnezyum ve d3 vit.takviyesi Die geçiyor
Beety26 Zehra-33- 6 aylikm Hamile kalmadan 1 ay oncede folik asot kullndm kaldiktan sonrada devam etdim 3 ay Sonrada her ayin ilk 15 gunu kullanyrum.
fundaydilek Zehra-33- ilk 3 ay folikasit kullandım folidoce folikasiti bıraktım coledan-D damla ve decavit verdi doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi
Baloncuk41 İlk 3 ay folidoce kullandım sonra gynoferon kullanmaya basladim ama cok fena kabız yapıyo sabaha karsi icip yatiyorum bulanti yapmasin diye ama genede bi icim bayiliyo kahvalti hazirlayana kadar o mu yapiyo açliktanmi bilemiyorum tabi 🤷🏻♀️
tosbiginannesii FatoRamo ilk olarak öyleydi doktora dedim vitamin çok midemi ağrıtıyor diye oda haftada 2 kez kullansan yeter diyince ona döndük
BrcnTc1506 Zehra-33- vinelac tüm vitaminleri barındırıyor içinde hamileliğin sonuna kadar devam ondan hariç omegaRoyal, davit3 hiç ara vermedim doğum sonrası süt içinde çok önemli dedi doktorum