Gamzeren90 elisam1206 aa nasıl vermedi doktor devlete mi gidiyorsunuz bende 17 haftalığım ama kullandığım vitaminler var 😉
elisam1206 Gamzeren90 evet devlete gidiyorum ama hiç sormadı yazmadı da çevremdekiler söyledi hep vitamin niye kullanmıyorsun diye
gunsa1 Zehra-33- hamile kalmadan önce gynositol, hamilelikte z-fol ikisi de vitamin içerikli folik asit. Şu an ocean mummy kullanıyorum balık yağlı biraz kokusu kötü ama destekleyici olduğunu düşünüyorum ☺️
elisam1206 sema81 ben test yaptıktan hemen sonra sağlık ocağına gittim kan testi yaptı folikasit başlandı 12 haftalık olunca doktor kesebilirsin dedi
Hilalkrpzgl Kbracan imomun hiç yan etkisi yok bildiğim zaten ilaç değil takviye o haplar 13. Haftamdan beri kullanıyorum şuan 29 uz herhangi bir sıkıntımız yok şükür kaşıntı deri kuruluğundan kaynaklı nemlendirmek lazım yağlar ile
Astrotuba Susamtanem2 ilk üç ay içerken zorlanıyordum kokusu midemi bulandırıyordu ama artık bulandırmıyor. İnternetten 50tl civarındaki alıyorum
Astrotuba Susamtanem2 evet sgk karşılamıyor maalesef ama doktorun verdiği için en başından beri kullanıyorum internette eczaneye göre daha uygun memnunum ben
Ssyma Zehra-33- cemreninannesi67 d3 damlayı nasıl kullanıyordunuz bende yeni aldım ama vitaminlerimde var hangisini ne ara içeceğim kafam karıştı
cemreninannesi67 Ssyma ben damlayı kahvaltım bitinde ya ekmeğin üzerine damlatıp kullanıyorum yada meyve suyuna damlatıyorum regenesis max gün içerisinde içiyorum
Ugurhilal Zehra-33- ilk üç ay folin folikasit kullandım sonra dörtte momvital başladık beşteyiz decavit momvital devam bide kan ilacımız var 😊
Prens_Annesi1 Zehra-33- İlk 3 ay folik asit olarak folbiol kullandım sonrasında elevit, d3 damla, Magosit ve calcımax kullanıyorm
basakhanim Busra5757 benim multivitaminimin içinde folik asit var. Miktarı çok yüksek değilse zararlı olmamıştır inşallah. Yine de sorun.