Feyza-nur Zehra-33- folik asit diafol kabı turuncu olanı kullandım vitamin mom vital dha kullanıyorum
anneyim_33 Anneyimm2 canım bide bişey sorucam haplar çok büyük ya nasıl yutuyor sun ben yutamiyorum geçmiyor boğazım dan🙄
Kamile71 Anneyimm2 decaviti nasıl kullanıyorsunuz aç mı too karna mi olacak bide sabah mi akşam mi alınmalı sizce
Anneyimm2 Es_eskaya51 ilk 3 ay folık asit kullandım ama ısmını hatırlamıyorum bu vitaminlerle de 3 gun oldu baslıyalı aslında daha erken başlanması lazım ama devletteki doktor ihmali oldu
Anneyimm2 Es_eskaya51 3 ay folık asit kullanılır bıraktıktan sonra normalde vitamin verilir ama ben 1 aydır hic bısey kullanmadım doktor demedı cunku sonra agrılarım oldu ozel gittim vitamin yazıldı
Tugba_nuray Zehra-33- Es_eskaya51 gebelik düşünmeden bir yıl önce başladım çeşit çeşit gebelikte Z- Fol kullandım 😌
1550 Anneyimm2 merhaba ben 14cü haftamdayım ve hala folik asit kullanıyorum doktoruma da söylemedim hala kullanıyorum diye bir sıkıntı olur mu ki ?
Es_eskaya51 Anneyimm2 anladim bende hala baslamadim o sebeple sordum gec kalmak istemedim bende 1 ay oldu hic bisey kullanmiyorum bulanti ilacindan baska bu hafta gideyim bari tesekkurler
Sincik Anneyimm2 doktor bana da hiç birşey yazmadı ağırlarım da yok endişeliyim. Kullanılmalı mı kullanılmamalı mı bilmiyorum
Petito80_ irorkay bana doktorum sadece regenesis max yeterli olur dedi özele gidiyorum devlette bir türlü sıra bulamadım sizce başka bir doktora da gitmelimiyim
Tubaaa_ irorkay regenesiz max ı ben kullanıyordum başka bir doktora gittim bana hamileler için uygun değil kullanamyın dedi
Zehra-33- 3prensesannesiii bende regenesis kullanıyorum ama kilo yapıyo dedi başka bi doktorumu günde bir kullan dedi kendi doktoruma sormadım henüz
Anneyimm2 Es_eskaya51 ben niğdeliyim en son kaddafı beye gittim hıc memnun kalmadım bende genelde ozel murat ozdıl gidiyorum
3prensesannesiii Zehra-33- kilo yaptığı konusunda hiç bir bilgim yok canım hamileliğimin başından beri kullanıyorum 26+3 günlük hamileyim 7 kİlo aldım 🤔
Ssyma Zehra-33- cemreninannesi67 d3 damlayı nasıl kullanıyordunuz bende yeni aldım ama vitaminlerimde var hangisini ne ara içeceğim kafam karıştı
Zehra-33- 3prensesannesiii bende iki günde bir tane almaya başladım ama kafam karıştı ya ben bi tane daha kullanıyorum sabah aç karna alıyorum kasınsızlığı destekleyici folik asit diyor normalde folik asit ilk üç ay kullanılmaz mı bana doğuma kadar devam dedi doktorum🤔
Busraca Hafta dekavit ve d vitamini damla olarak başlıyor 20 ve 24. Haftalar aşı var 20. Haftadan sonra kan ilacına da başlanıyor 32. Haftadayım magnezyum a başlanacak
Bilge44 Zehra-33- Ilk 3 ay folik asit Folidace. Sonra Decavit, Osteocare, Ferro Sanol Duodenal, Magnesium Diasporal Granül Saşe 👍🏻🧴💊😅
Zeynepela1 Bilge44 merhaba magnezyum diasporal ve osteocare aynı şey için geçerli değil mi bildiğim kadarıyla magnezyum diasporal daha güçlü etkiye sahip 😁