Oykum_06 Bebegimgeliyo tansiyon düşmesi ve yükselmesi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Mide yanması. Rennie duo kullanıyorum
asyahumam Bebegimgeliyo ye ye şistim dışarı soğuk cikamiyorum ben de evde şu an tur atıyorum 2 bin adım attım evde yeter bence hiç yoktan iyidir 😂😂 20+2 😍
buiyimi Bebegimgeliyo bel ve bacak ağrısı var doktor magnezyum verdi 🤔 erken ağırlaştiğimi hissediyorum
Bebegimgeliyo buiyimi ya doktor da sıkıntı bulunduğum yerde gittim cuma günü gecen magnezyum bekledim vermedi
Bebegimgeliyo Kbryvz canım ben araştırmışdım rahim de büyüyor bebekde büyüyor bir damar var ve sinrilere baskı oluyomus benim hafifledi oturma cok fazla uzan sol tarafına
Bebegimgeliyo Mom8899 beşlerimiz büyüyor 🥰🥰benim bir de sol ayak iç tarafımda damarım mı şişyor anlamadım ağrı yapıyor
buiyimi Bebegimgeliyo benim ayrıntılı ultrasonda bebek çok aşağıda cıktı o yüzden makata baskı oluyormuş çok kötü ağrım oluyordu yürürken bile 8 aylık gibi yürüyorum. Doktor da halimi görünce ağrını hafifletecek ilaç veriyorum dedi oda magnezyummus
Mom8899 Bebegimgeliyo Böbrekle alakalıymış karın ağrım, 17. haftalardayken de olup geçmişti tekrar başladı 😕 bacak ağrısına da magnezyum eksikliğinden diyolar, geçmiş olsun inşallah çok sürmez ağrısı ☺️
r-prenses Bebegimgeliyo 18+4 heryerim ağrıyor gibi dinleniyorum ama yorgunluğum geçmiyor, öyle aşırı bir kilom yok ama erken şiştim gibi kabıma sığamıyorum
Kbryvz Bebegimgeliyo yan yatarkende sağa sola zor dönüyor um hatta kendim mi çok hantalim diye soylendim ya nazlı biri de değilim ama
Kbryvz Magnezyum eksikliği mi yoksa bebek büyüdüğü için mi acaba her gün soda içiyorum vitaminlerimi aksatmiyorum ama
E_m_l Bebegimgeliyo benim de bi şikayetim yok şukur yenı yenı mide yanması başladı uygulama 2 agustos diyor ama ben sanki daha erken gelir diys dusunuyorum hadi hayırlısı artık ☺️