bigunanneolucak bende kullandım adet bitti başladım günde 1 defa 5 gün kullan dedi kullandım birliktelik de oldu kontrol günü gelince gittim istenilen büyüklüğe gelmemiş dedi adet söktürücü yazmıştı adet olunca gel dedi tamam dedim bi adet söktürücü ilaç başladı doktor aldım kullandım bıraktım daha olmadım bekliyorum bekliyorum yok 10 gün oldu daha olmadım o gün de regaip kandili gecesi rüyada test yapıyordum çıkıyordu ertesi gün test aldım baktım ki pozitif dünyam değişti şok oldum elim ayağım titriyor napcamı bilmiyorum sağlık ocağına gittim kan verdim ertesi gün aldım sonucu pozitif adet söktürücü kullandım ben dedim nasıl olur ilacın adı ney dedi sağlık ocağındaki ebe tarlusal mı neydi hatırlamıyorum tarlusal adet söktürücü bebek yoksa adet oldurur bebwk varsa tutunmasına yardımcı olur dedi seninde şansa tutunmuş maşallah dedi çok mutlu olmuştım galıba klomenden oldu gebelik diye düşünüyorum herşeyin hayırlısını versin rabbim sağlıklıca allahım herkese nasip etsin bu duyguyu şuan çok şükür allahaıma 9+5 olduk❣️🙏