Serapvtnsvr EsrSvm aynı şekilde bende günde 2 tane 5 gün boyunca kullandım 1yumurtam gelişti iğne falan vermedi ilişki günleri söyledi
EsrSvm Serapvtnsvr Bana da ilk ay iğne vermeyi düşünmüyorum dedi canım yarın kontrolde fikri değişir mi bilmiyorum tabi.İnşaallah faydası olur 🤲🏻❤️ Bat ne zaman senin 🌸
EsrSvm Serapvtnsvr Beklenen adet tarihi canım.Tahmini ne zaman adet olacaksın ? Benim Bat 15 Nisan mesela ☺️
Kuben bigunanneolucak Beş gün boyunca günde bir tane kullandım ben. Dört çok geldi ama demek ki doktor öyle uygun gördü
EsrSvm Omay0707 Evet canım.Bende yaklaşık 1 yıl kullandım ama nasip olmadı.Şimdş doktor kontrolünde ilerliyoruz bakalım ❤️
bigunanneolucak M-eng95 kendim içmiyorum ki doktorum öyle söyledi günde 4 defa. Pko oldugu için dozunu öyle ayarlıyor
M-eng95 bigunanneolucak doktorun daha iyisini bilir zaten, ben mesela 2 kullandım. Ama bir dahaki ay bir adet vericem çok fazla olmuş dedi doktor, ama yine takdir Allah’ın kuzu 5 yumurtam oldu ama sonuç nedir bilmiyorum ☺️
bigunanneolucak M-eng95 evet canım 🤗 bende kullanmadım daha adet olmayı bekliyorum 🙏🏻 İnşallah gebe kalırız biter bu süreç🙏🏻