Taze_gebe Selly06 çok özür dilerim ama bu bilgi yanlış yönlendirebilir gebelik için değil diyorsunuz ya o yüzden dedim 🤗
Selly06 Taze_gebe anlıyorum tabiki sizide ama gebelik şekeriyle şeker hastalığının işleyişinin farklı olduğunu sanmıyorum. Yanlış yönlendirmek istemem kimseyi fikrimi söyledim. Alternatif yöntem belirttim. Dileyen tercih edebilir. :)😇
Nilaylks 1babyy öncesinde açlık tokluk şekerinize bakabilirsiniz düzenli olarak benim doktorum herkesin sıcak bakmadığını sende istemezsen öncesinde açlık tokluk şekerine bakabilirsin demişti
Burcuseyy Selly06 tabiki ama gizli şeker de olabilir. Şekeri çok yüksek seyreden birine yaptırılmasi zaten saçma. Komaya sokar o insani
Butterfry 1babyy şeker yüklemesinde size yüklenen şeker miktarı 2 dilim baklavaya(75 gr) eşit bi zararı yok. Eminim meyve suyu ya da tatlı tüketiyorsunuzdur. Ama şekeriniz varsa ve farketmezseniz çok zararlı olabilir. Doktorunuz yaptırıb derse yaptırmanızı önerirm.
ib_21 Zaten yüklemeyi yapmadan önce açlık şekeriniz ölçülüyor, o normalse yüklemeyi yapabiliriz diyorlar ve yüklüyorlar. Açlık şekeriniz yüksekse zaten sıkıntı olduğunu anlayıp yapmıyorlar…